Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil Novalic metar nije napravio autoputa. Dodik ce se sa Zenicom prije sponito nego nasi strucnjaci. Auto put je kicma ekonomije i svi ga prave iz kredita. Kod nas krediti sluze za plate, regrese, i topli obrok i neki parfem za ljubavnicu
@Bombonica2305 zato će Fadil kao nagradu dobiti novi mandat
Oni prave puteve i bez erdoganovih novaca
Erdogan ima neki sad da se bolje poveže sa zemljama na balkanu. sa bugarima graniči i nema dobru vezu. sa makedoncima nema nikakve simbioze. sa srbijom rado jer su bliski rusiji a on i sam traži tu blizinu putinu. Ali kad Erdogan ode, otići će i taj interes turske... A Srbija i Rusija ostaju kakve jesu. Kako je samo Bakirova SDA došla na ideju da se klanja Srbiji. Zato su izgubili mnoga mjesta na izborima. ljudi žele više zapad. Erdogan ne želi zapad.
Pa, naravno da daju Srbiji. Sve su to turska djeca po Srbiji. Dovoljno je da se pogleda boja koze na jugu Srbije. Turska je nekome prenosila vjeru, a nekima gene 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za duzinu od 6 kilometara 150.000.000 eura. Ovaj narod ovde je glup ko ovca, jer ne razumije nista a vaca sav ovaj dug koji ide uhljebima u djep.
dok Dodik i Čovuć prave narodu autoputeve ,Bakirovci otvaraju sebi Hotel za Hotelom i popravljaju Vranduk
Moj amidza kad vozi negdje ili Sarajevo,Zagreb on radije vozi kozjim stazama nego da plati putarinu,Jednom je putovao za Bec kazu da su pocrkali od muke sa njim.
Ja bih obučio ljude i "nazovi" bošnjačke privrednike da ne kupuju proizvode iz RS-a i Herceg Bosne. Kad nestane Nektara i Violete i Barbeha iz naših samoposluga. I još masu drugih proizvoda onda će sjesti i razgovarati.
@AlkoholJeZlo I ja savjetujem ljude da ne kupuju Sarajevski kiseljak, Argetu, Ovako, Megle,... Da ne kupuju u Fisu, Bingu, Hifi...
Dodik gradi ulice da bi olaksalo bjezanje srba kad peti korpus nastavi gdje je stao
Pojacajte akcize ponovo,malo je ovo.
Čuj evropska zar nije preča ruska banka za dizanje kredita?
u RS-u su već počeli žirove i šišarike da jedu...
Lijepo. Nek' se Bosna gradi i uljepšava.
Sto neće kad Him Žućo Živkovic pomaže😂
Ko Boga vas molim, samo pravite puteve. Dugo vremena sporo idemo.
Samo rokaj
Sad jos vise smrdi. Dos'o je Turcin BudistickiMonarh i pored njega jos jedan Turcin GCMx64. U pm koliko se Turaka iz Beogradskog pashaluka okotilo. Da se mene pita kume ja bih da mi to koljemo. Nikad nije dobro imati previse Vlaskih Turaka.
@MoRamboAntiKomunista Ja sine kada bi ti pokazao kako izgleda klanje usrao bi se ko grlica.
@MoRamboAntiKomunista Hvala administratoru što dozvoljava vrijeđanje i govor mržnje !
Zašto mi plaćamo akcize ovolike ako se za svaki metar autoputa diže kredit u punoj cijeni izgradnje te dionice ?