Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@memorija pa ako si ti kulturniji pisi \"nekultura\" itd...
jos malo pa ih i nece biti..ode RS u picku materinu...
I onda se neko pocne cuditi sto se protjerani ne vracaju u genocidnu rs??? Gora su nasa govna sto to sve gledaju, i sto s njima i dalje suruju, da Bogda se o sebi zabavili! Dok je ono smrdljivo djubre u Haagu, stoka s ratnim zlocincima pregovara. Pad djubreta karadzica treba da bude i kraj genocidne rs koja je njegova tvorevina.
zasto muslimani i hrvati ne tuze dodbigka i rs da je policija rs pola puna cetnika i ratnih zlocinaca,da ne-srbi nemaju pravo i garancije zivota i vracanja na svoju zemlju! ukinuti rs,i zauvijek istjerat krmka lojavog obrijanog cetnika sto ne-kultura i ne-obrazovanje dokazuje da su oni zaostala primitivna cetnicka sorta kojoj nije mjesto u Drzavi Bosni i Hercegovini.
Ma samo neka tuku nase povratnike. Njihovima u Hrvatskoj cemo naplatit sa kamatama ;)
Mnogi nemaju pojma a istina je da je od kraja rata pa do sada u toj njihivoj privremeno okupiranoj zemlji ubijeno preko 200 bosnjaka a koliko ih je ostalo invalidima to je daleko veci broj.nego hrvati vi napanite sa strana a mi ce mo iznutra pa da jednom zauvijek bude granica ondje gdje je trebala krajem 95g da bude to ce morati kad tad da se desi mi to htjeli ili ne pa vi razmislite dali ce te sebi dopustati da vas srbi biju da ste malo pametniji bili u ratu mogli smo davno okoncati rat ali vas franjo zakuha jebaji ga.toliko
Sta ces drugo ocekivati od cetnika? Moj problem je sto oni koji bi trebali da nas Bosnjake predstavljaju, Tihic, Izetbegovic, Silajdzic aminuju sve sto cetnici rade. Zato su cetnici od nekadasnjih traktorasa ponovo ofurtsatili da su jedina organizovana vojna (citaj: zlocinacka) sila u BiH.
@bosnjak, Bosnjaka nema u takozvanoj. I sta kaze Tihic, Dodik ce raditi na Aneksu 7? Hoce, hoce evo vec poceo.
To je onaj povratak koi Dado spominje, kad god netko se vrati izbubaj da se čuje da drugi ni pomisli nebi da se vrate.A ti Čoviću sklapaj sa Dadom sporazume , ove ga godine proglasite počasnim građaninom u Hercego.
http://www.bljesak.info/content/view/20338/155/ slike dotičnog
Gledaj ustasa medju komentatorima :))) Sta je jadnici zao vam sto niste uspijeli da omrsite noz u ovom ratu kao u II svjetskom ratu jel?! Jos ste nam duzni ne zaboravite to!!!!
Aco, izgleda da srbi JESU zaboravili Jasenovac, ako se mogu tako iživljavati! Siguran sam da Luka Ivo Petrušić nije bio tamo \'43, a ako su ga istukli zbog Jasenovca, kako Ti tvrdiš, onda je to baš, najveća uvreda za jasenovače žrtve:(
Izgleda da Srbi nisu zaboravili Jasenovac?!
Izgleda da Srbi nisu zaboravili Jasenovac?!
Cetnik ostaje Cetnik. Eto vam odik a vi ga prgosujte likom godine u Hercegovini jebo vam on mater! Zaboravili su mnogi, Vukovar, Dubrovnik, Skabrnju, Brod itd...... Za Dom Spremni!!! Ubij Srbina!