Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više od polovine proglašenih krivim u sudnici Tribunala bili su SRBI. Oni su osuđeni na više od 1.000 godina zatvora, a od toga 7 doživotnih robija. Tokom rata ova POGAN je u BiH srušila i 218 mesdžida, 69 mekteba, četiri tekije, 37 turbeta i 405 drugih vakufskih objekata. Na teritoriji pod kontrolom Vojske Republike Srpske srušene su 534 džamije. MISLIM DA JE JASNO S KAKVIM ZLOTVORIMA MI ŽIVIMO TAKO DA OVAJ SELJAKLUK NE ČUDI SVE JE TO PIJANO POSLOVIČNO
i onda se nadje "opozicionar" Vukan sa konstatacijom kako ne moze prihvatiti da su prema haskom tribunalu "samo srbi krivi". A ove podatke nekako ili zaboravi ili ne zeli da ih zna. pa ja ne smijem zamisliti kakav bi anamonjihov stav prema nama bio da smo mi uradili priblizno njima ono sto su oni nama.
kad naser orić nije zločinac sve ti je jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stavit ce vas Smit gdje treba samo laganooo
dok im ga mi ne stavimo nista
bojim se da on može samo federaciju staviti ode RS u srbiju
Nećete vi meni sprečavati da kradem glasove. Pa gdje to ima?
joj alija sta nam uradi sto si nas prodo za ono malo svoje bošnjakije mjesto da ovu stoku poceramo gdje im je mjesto ko sto su braca u hrvatskoj uradila....na grob ti se olaksam
Clan predsjednistva BiH, Zeljka Cvijanovic na sjednici skupstine manjeg entiteta upravo je izjavila i zatrazila da se BiH izbaci iz clanstva u UN. To je BiH, drzava koja je napravljena u Daytonu.
Okačite ga mačku o rep
Sve u funkciji spasavanja kriminalom stecenog bogatstva. Istovremeno narod neka pase travu.
I bit ce im priznati ti izbori kao i onaj pasoš RS
Smit se vec dovoljno isprofanisao da me najnovija odluka nije trebala. Izgleda da nastavlja sukob sa Dodikom i da ga je ovaj isprovocirao i da upada u takmicenje ko ce koga a sve na racun BiH tj. gradjana.
Smit se vec dovoljno isprofanisao da me najnovija odluka nihe trebala izgleda da nastavljaju sukob sa Dodikom i da ga je ovaj isprovocirao daupada u takmicenje ko ce koga a sve na racun BiH tj. gradjana.
Sa ovom "sjednicom" ovaj krmak zakucava poslijednji ekser na sanduk zvani entitet rs. Ali, boji se kada će i njemu zakucati na vrata SIPA, OSA i povesti ga malo na saslušanje zbog crvenog kombija, i lične likvidacije gospodina Šušnice. Prpa, jarane, prpa. Vojkovići su spremni. Rade non-stop.
РТРС, 11.00 - НСРС о безбједносној и политичкој ситуацији, promjenjena tema , prpa, strah ,crne liste su na stolu a otvoreno nalivpero spremno za pisanje.
OVOG DEBELOG POD HITNO UHAPSITI GANJAO JE LJUDE PO KRAJINI I UBIJAO KAO DA SU VJEVERICE. JOS DOKTOR KO FOL.
Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
-„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
svinjoglavi nijedan entitet, kanton, regija i sta jos vec ne moze da bude vece od BiH tako da to mozes da okacis macku o rep
Šta je bagro,kokuzluk zavlad’o pa izmišljate …..
Ovo im je pocetak al pocetak kraja.Dodik tako i hoce jer zna se kako je i ko ga je doveo.Mora im vratiti sve do centa.Zivi bili pa vidjeli.Dogovor je da proglasi kraj rs a da mu milijarde pokradene ostanu.