Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali neodustaje bosanac od trokatnice i balkona bez ograde.Zem ti mentalitet.Makar gladovao ali trokatnica se mora izgraditi.
Kasumović: Nudili su mi četiri miliona da odustanem od kladionica
Dva komentara na temu na kojoj se moze bar nesto nauciti. Izadje teskt o Fahrudinu Radoncicu ili drugim polupismenim likovima, komentara stotine, nekada hiljade. I nismo ni za sta drugo osim za kladionica i kafana. I u kladionicu nas je opasno pustiti.
Pa kako ste tako SUBJEKTIVNI a novinari ? Citiram djecam mogu postati samo kockari ili pijanice. STIDITE SE ? Gdje je tu privatna inicijativa, i kapitalistički duh ?? ZAšto djeca ne bi mogla postato VLASNIK NOVE KLADIONICE ILI KAFANE ?? E svašta ! :)
Nek je dijasporac napravio kucu novu, pa makar se svi iselili
ljepota ,kupite ovaca i nek se taslace, od 100 ovaca svaki dan će se oblizniti dvije i to je 200 km.trave ima po tim goletima
izgleda ko da je juče njemačka vojska prošla kroz njeg
slika i prilika većine gradića u BiH... Tragično je da se ljudima servira samo zabava a nikom nije do zabave... ako neko i ima kapitala odmah u kafančuge ulaže, jer tu je lova...kladionice vrte par hiljada dnevno, inspekcija ih maltretira pola godine da im napiše 1000 KM kazne... jadno i bijedno, cijela država.
Baja mali knindza naj bolje opisuje Glamoc
hdz i sda se lijepo smirise i dogovorise oko kladionicarskog tala. selam alejkum
A u kladionice im idu uglavnom vlasnici kafana.
Kad ideš u kafić-kafanu, to se nekad govorilo idem u "votaži", a to je bilo jednom sedmično, e kakav je to danas "votaži" ako sjediš svaki dan u kafani od zvijezde do zvijezde. Sve je do lokalnih vlasti koji su plaćeni da organizuju život u svojoj sredini, a ne da se prepuštaju stihiji.
zar ne vlada u cijeloj bosni i hercegovini takva situacija? doduse i u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, na Kosovu i vecinom i u Hrvatskoj.
Ev ja se nesto sazalila ,sta ce jadna djeca ,pa nemogu kljukuse svaki dan ,kad ono moj cojek iz coska 60 togodisnjak veli.....pa Nives Celsius je otamo....sta reci za muskarce ? Pitam se u sebi a da li zna da li je glamocki krompir iz Glamoca...ili zna!?
Žestoka zima i skoro dvometarski snježni pokrivač koji smo zatekli tog dana u Glamoču dodatno su potencirali mračne tonove oko ove sredine. Bravo za autora pravo nam je slikama docarao tu dvometarsku snjeznu idilu. Ne kaze se djaba sto papir moze podnijeti to ne moze niko, bravo gospodine R. D. pravo vam vjerujemo ovom slikovitom opisu.
Ka'e više satelitskih antena nego ljudi, a ja na slikama ne vidjeh ni jednu.
Da im se ne isplati otvarati toliko kladionica ne bi ih ni bilo... dakle, radite na svijesti.