Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka iz SDA na celu sa onim filozofom
Opasna hanuma...
Potpuno u pravu
lijepo.. ovi "nasi" smisljeno uvjek traze ko djeca od roditelja da niko nemere ispunit a lijepo za uho cuti.. "dzeparac" redovno uzimaju i na svakoj poziciji tako. nek dani prolaze a sve ide u radni staz i penzioni fond za lijepu platu i penziju na nista.
Bravo Sanja kraljice
I ova da se nije u ovo vijece uvalila marke ne bi imala citav grad zna to ,a sve patriota nekakav ;)
Ova Nasa Stranka ako dobije bar jos koji postotak 2018-e,totalno ce pomrsiti racune SDA,HDZ,SBB,SNSD,SDP.....Mislim da ce se nabrojani udruziti i sve snage usmjeriti protiv njih a ne izmedju sebe
ako
Selver Kelestura ko prava kalashtura!
Čvrsta ruka sve rešava... 😂