Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatni fakulteti postoje da bi pronasao bolje usmjerenje i vise ciljano skolovanje. To kod nas definitivno nije slucaj. Ne samo to vec se kurikulum vise manje kopira sa drzavnih fakulteta samo za razliku od njih nema kadra vec jedan covjek predaje 15 predmeta.
Sve to treba pozatvarati, sve diplome ponistiti i zdravooooo. Sve placene diplome, lazne, cisto laziranje i nista vise. Za Bosnu ima i previse fakulteta redovnih na kojima fali hiljade studenata ali ne moze svako zavrsiti redovno. Znam ih dedetak napustili nakon par godina i odjednom diplomirali na privatnim fakultetima Kiseljak, Mostar itd
Dok je Hrvat bio vlasnik niko nije smio provjeriti fakultet i univerzitet.. Sad kad su prodali Bosnji pojavili se... Aferim
A ja se vazda pitao okle onolike pare Muhibicu a oni stancali diplome i vile po Blagaju
Oni su imali love unazad 30 godina nije bas preko noci...
Samo se ti pitaj odkud netkome nesto,daleko ces dogurati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahahaha, kunem se da mi je čovjek nedavno govorio, ako ti treba fakultet, upisi u travniku, ja ću ti sve završiti, plati uredno 3 godine, mislim po 3 hiljade, meni još pet hiljada i nikad u tri godine nećeš doći na faks, samo po diplomu.eto jada i države, sve privatne fakultete zatvoriti.
I kaže prosje će biti do 8, eto
Gore je sveučiiliste mostar ,stancaju ljude a znanja i prakse nigdje.Tatini j stranacki sinovi tu “legalno” zavrse !
Moj poznanik inace policajac koji u skoli nije znao tablicu mnozenja je nedavno zavrsio ovaj falultet 😅
'Univerziteti' u Travniku, Vitezu, Brčkom, Doboju... su karcinom obrazovnog sistema
Šta ih briga mogu im uzeti diplomu ali znanje ne mogu!
Zato i jesmo propali u svemu
Šta ste se uhvatili Osmice pola Trojkasa kupilo diplome na istom ili sličnim fakultetima.
Pravda za rektume privatnih univerziteta ✊
Mufljuzu prihvataš ujedinjenje sa neprijateljskom zaostavštinom naštampali diploma i promijenio ime firme e ne može tako ista kriminalno neprijateljska mafija.
Vjerujem da je barem pola diploma, dozvola i certifikata u ovoj korumpiranoj državi kupljeno!
Posjetite onaj na Kobiljači, tu se štancaju diplome za pare ,ali iza tog fakulteta stoji resor zaštite ,hdz i Covic
cuj ocam victoria university joj da ce kakav zemljotres da nas sve sravni