Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hitno im dati ravnopravnost ali u svemu što uključuje i najteže poslove za koje su vjekovima rezervisani za muško
Feministice, u parlamente treba da se ulazi na osnovu zasluga i dostignuća, a ne na osnovu spola. Patrijahalno društvo je najbolje.
Treba ih jebbati sve pa da neopterecene udju u bkast
Pitam se da li ove žene ostaju vjerodostojne oko Kolinde i sličnih desno orjentiranih žena ili su one izdajice ženskog roda. Važno je napomenuti da ove organizacije žene posmatraju kao monolit - ljevičarke, pa ne treba vjerovati u njihovu "iskrenost" u borbi za emancipaciju. Ovako, između redova kaže "eto sad smo se uhljebile u politiku, sad nam dajte još jer smo žene". Meritokracija, a ove kvota mentalitete zaboravite.
Žene žene eeee
Veceras je zurka u Zadruzi. Jedva cekam. Kupit cu litar vina i sjedit do sabaha. Muzika uzivo