Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad izgrade biciklisticke staze mogu se vozati 24h ne trebaju im fabrike ni radna mjesta kako ovdje ide sve naopako ljudi bez posla nema para svi zaduzeni oni prvo prave staze
...da nema ovih izbora trebalo bi ih izmisliti :))
Prvo u ovoj ulici treba ukinuti onakvu vrstu parkinga gdje auta izlaze u rikverc i to iz suprotne trake, najgori parking na svijetu..Rješenje je bilo izgradnja podzemnih garaza o kojima sad niko ne govori a biciklistička staza ovakva kakve jest na uštrb pjesaka je katastrofa..
Kako da se tom stazom voze biciklisti kad psi non stop napadaju ..vise je neizdrzivo postalo
nabavis sta za odbranu i samo udri i ja isto posto radim treću i vraćam se u 4-5 ujutro, Nedo Bog policija da me uhvati nož u jakni specijalka uz nogu sprej u džepu pa ako hoće cuko nek se zaleti,. Dosta mi je vise ovih iz AV AV .Dog Trust itd nek se oni vraćaju u 3-4 ujutro i bore sa psima lutalicama,vraćam se navece kroz relaciju mojmilo vojničko alipasino, zavijaju ko vukovi .