Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rošićeviexperati: referent za evidenciju, voditeljica svadbenog salona, kreditni službenik i doktor koji je medicinu studirao 11 godina.
Ovi kao da su na košarkaškoj utakmici, zamjena igrača svakih par minuta. Definitivno ukinuti sve kantone što prije to bolje, nikakve koristi država od istih nema osim ogromnih troškova. Treba ukinuti entitete i distrikt, i oni su šteta za državu, a sve zaposlene u tim institucijama poslati na rad u tvornice, fabrike, rudnike, voćnjake, njive, farme i šume. Ako im se ne svidi radnički život, pravac zavod za zapošljavanje. Ukinuti i izbore, oni su isto glupost
Ako su ovo eksperti onda sam ja Nikola Tesla. Ukinuti kantone pod hitno.
BIH mora snjanjiti javnu potrosnju - broj uposlenih u javnom sektoru.. Kantoni se moraju ukinuti.. sto duze budemo cekali to be biti bolnije.. svake godine nas gradjane zaduze kod MMF/Svjetske banke i drugih kreditora samo da odrzimo u zivotu valse kantona i raznoraznih gencija/institucija koje nam zaista nisu potrebne, a kostaju nas tako puno.. Kantoni su potpuno nepotrebni, ne znam kako gradjani to ne shvate jednom.. a mi, obicni gradjani zaposleni i nezaposleni, placamo sve???
Da su skinuli nesposobne jesu, ali da su doveli podobne i nesposobne, jesu i to. Da znaju šta rade, ne znaju! Znaju ustvari, zapošljavaju familiju.
manje drzave s vise uhljeba nema ni na planeti zxr6e u galaksiji hud79...742 svijetlosne godine od nase galaksije...