Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasacu za komsica cisto radi sigurnosti da covic ne pobijedi, a nadam se da ce ovaj gospodin pobjediti za bosnjackog clana
Ja ću isto kao dobar Bošnjak da glasam za Šefka Komšića da bude predstavnik Hrvata!
samo komsic je dovoljno lud da izadje na kraj s ovim lokalnim budalama i izdajicama, a ovaj hadzikadic ce nas sigurno izvesti na pravi put i ovaj polupismeni narod
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uspješan čovjek. Što mu je ovo trebalo? Neće raja sposobnog, školovanog, poštenog političara.
@MaxBunker_V pogledaj www.mirsadhadziakdic.ba
@gorivutra ispravno: www.mirsadhadzikadic.ba
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svjetski a naš! Čuj ti prof. dr. osnivač i dekan koledža IT. Onako sam u tuđem svijetu, što bi se narodski reklo, drugi jezik, kultura, bez rođačkih i familijarno-stranačkih veza. I pored ljudi sa super referencama, iza kojih stoji jedino rad i sposobnost, mi ćemo birati one kojima je stranka POKLONILA direktorska mjesta. Ustani Bosno i jednom za svagda se riješi te nesposobne stranačke pošasti kojekavih šamijaša, džamijaša
Vi, predstavnici vjerskih organizacija, klonite se politike! Ionako dzba dobijate pare iz budzeta. Molite se i ostavite se politike. Svakog koji lobira za neku stranku treba otpustiti!
Narode izadjite masovno na izbore, nemojte da opet izlasnost bude kao 2014. godine 50,1% pravdajuci se da nemate za koga glasati, ovaj put imate izbor a to je prof. Hadzikadic. Ako vam ni on nevalja onda barem ucinite da vas glasacki listic bude proglasen nevazecim kako se ne bi zloupotrebio vas glas.
i ja glasam za komsica
Džaba ti je dolaziti kod reisa Mirsade Hadžikadiću, reis mora po službenoj dužnosti podržati na slijedećim izborima kandidata SDA za Bošnjačkog člana Predsjedništva kao što je to uvijek radila islamska zajednica poslije rata pa sve do sada.Kad se dobije podrška za SDA kandidata, onda će SDA stranka podržati ovog reisa za njegov novi mandat reisa u islamskoj zajednici.Sramotno, ali tako je to kod nas i u takvoj nažalost državi živimo.Osim obraza i vjera je izgleda na prodaju!
Profesore, pravite veliku grešku... gospodin prekoputa Vas je ekstremista koji je plakao na dženazi Jusufu Barčiću u društvu najvećih ekstremista na dženazi koja izgleda kao da se dogodila u centru ISIL-a: https://youtu.be/bxyxQ8MvhJE?t=28m39s
@MCCCLXXVII Čovjeka poput Jusufa Barčića Bosna je davno davno čekala i Allah nam je svjedok da je on bio sebeb naše upute... nije uopće bio haridžija Jusuf rahmetli već je bio pravi selefijun sa znanjem k’o biblioteka a ne džahil.
@MCCCLXXVII Čovjeka poput Jusufa Barčića Bosna je davno davno čekala i Allah nam je svjedok da je on bio sebeb naše upute... nije uopće bio haridžija Jusuf rahmetli već je bio pravi selefijun sa znanjem k’o biblioteka a ne džahil.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MIRSAD HADZIKADIC FOR PRESIDENT
Pa Reise zar ne moze bar za Ramazan bez politike