Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUDIMO SLOZNI BRACO BOSNJACI MUSLIMANI !!!! NE DAJTE DA NAS BOSNJACI KATOLICI I PRAVOSLAVCI KOJI SU IZDALI SVOJE PORIJEKLO I SVOJU BOSNU PROBAJU DA UNISTE STO POKUSAVAJU VIJEKOVIMA !
Како ти се звао отац? - Хусеин! Његов отац? - Кемал! Чији је Кемал? - Шефкијин ! Даље? - Шефкија је Ибров, Ибро је Рушидов, Рушид, Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? - Нема даље... Ко је родио Алију? - Откуд ја знам?! Опет неки Хусеин, неки Кемал... Није! - Него ко? Њега су родили Цвета и Спасоје Југовић. А ако кренеш уназад, сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак, Момчило, Вук.
petarpetric VRATI SE SVOJIM PRADJEDOVIMA BOSNJACIMA !
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Koje ba nove muftije, pa haman svi pa isti. Trebali ste krenuti od smjene Softića i onih koji otvoreno i dalje surađuju sa strankom SDA koja je odavno postala dželat svog sopstvenog naroda (ne interesuje me niti jedna stranka ali je SDA bila moja nekada). Mijenjajte svoje nametnute "zakone" prema džematlijama, ne naplaćujte dženaze tako da bukvalno opljačkate ljude kada žele nekoga da ukopaju, počnite u svojim institucijama sa ahlakom ili ti lijepim ponašanjem koje toliko propagirate a ne sa ignorisanjem svega i svakoga ko misli drugačije i ko nije sa vama u talu. Neka nam Allah dž.š pomogne sa ovakvom IZ i sa ovakvim ljudima na čelu iste, i oni kao i političari, gledaju svoje stolice te i ne pokušavaju da se riješe svega onog lošeg u svojim redovima.
Doći će ali će biti kasno. Naše efendije mogu da gledaju da im je narod gladan dok su njihovi stomaci puni. Ne želim da kao čovjek koji razmišlja svojom glavom poslušam u svemu te i takve efendije kakvih ima mnogo u našim džamijama. Reisu Kavazoviću želim da mu Allah dž.š podari snage da se riješi svega nepoštenog u svojim redovima.
hvala njima pa narod odvlace od islama...bjezi bolan ko bi zivio ovdje kad bi svi postali vjernici po kur'anu. neka nama ovako ..bolje je ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da mi je neko rekao,da Smsjkić ef. neće biti mostarski muftija,nego da će to postati nevesinjac Dedović...padate podveležci,padate...
Kakav ba bosanski islam,jel ovaj Kavazovic dobar? Postoji jedan Islam jedan kuran i jedan sunet poslanika s.a.v.s.
www.tours.ba Tourmobile – BalkanCrossover is specialized travel agency with headquarters in Sarajevo. We organize round tours and excursions for travelers in Bosnia and Herzegovina and in Balkans region Lajkuj te nasu facebook stranici i pozovite vaše prijatelje: https://www.facebook.com/tours.ba?fref=ts
Citam ovaj klix svakodnevno,i ne mogu da vjerujem kakve vijesti,kolika mrznja i nacionalizam dnevno prodje kroz ovaj portal. "U Sloveniji zapoceta izgradnja mjesne zajednice,Sastanak nekih muftija,Donesene izmjene ustava u islamskoj zajednici,Izgradnja dzamija tu i tamo..." i onda bum na to: Srbin zalijepio hrvatsks igrace naopacke! Presmjesno! Nije ni cudo sto imamo zatupljenu omladinu danas!
BOSNJACKI NAROD OD VAS OCEKUJE DA PO HITNOM POSTUPKU VEHABIJSKI POKRET PROGLASITE ANTISLAMSKIM I DA PRIPADNICIMA ISTIH ZABRANITE KORISTENJE BILO KOJEG OBJEKTA ISLAMSKE ZAJEDNICE BIH. TO SMECE ZAVODI NASU MALOLJETNU DJECU I SALJU IH U SIRIJU, VRIJEME JE DA SE TO SMECE ODSTRANI OD BOSNJAKA!
negovori u tuđe ime !
ovo je nik nekog srbina genocidasa i sta on ima da komentarise,aha,znam,ono od cega ih je strah,tako oni zovu svakog bosnjaka koji se vrati vjeri i bosnjastvu,ZABRANITI GENOCIDASIMA DA KOMENTARISU VIJESTI O BOSNJACIMA I MUSLIMANIMA a KOMUNJARAMA ZABRANIT OD STRANE I OBJEKTE IZ,DZAMIJE,PRIPISIVANJE ISLAMU,ZABRANIT NJIHOVO UKOPAVANJE U MUSLIMANSKA GROBLJA,EKSKOMUNICIRATI BEZBOZNIKE I IZ NACIJE I DZAMIJE I POSLAT U RS
dje se rasporedjuju buduci djakoni i popovi?
nedajte da vam djecu vode u siriju na Alahov put.... stoko jedna !!!!
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/384599/Mahmut-se-vratio-pravoslavlju
Cetvrta vijest o IZBIH od jutros! Mislim da ste pretjerali malo, nije mi jasno sta pokusavate s ovim clancima... PS: nemojte da brisete komentare!
Još ***litizacija, i transparentno poslovanje, i to je to.
ne interesuje me ni jedna slicna zajednica ali mi nesto" bode" oci. svi za i samo jedan suzdrzan?! bilo koja zemlja,bilo koja organizacija gdje se svi slazu sa predlozenim xy je jednostavno komedija.
Како ти се звао отац? - Хусеин! Његов отац? - Кемал! Чији је Кемал? - Шефкијин ! Даље? - Шефкија је Ибров, Ибро је Рушидов, Рушид, Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? - Нема даље... Ко је родио Алију? - Откуд ја знам?! Опет неки Хусеин, неки Кемал... Није! - Него ко? Њега су родили Цвета и Спасоје Југовић. А ако кренеш уназад, сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак, Момчило, Вук.
Komentariši ti malo svoga vladiku Kačavendu, razligu odavde...
Jos ***litizacija, i transparentnije poslovanje, i to ce biti to.
Sa novim muftijama u nove pljačke!
Masala :D
lol :D