Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno. ni jedne pokrivene zene !
@shahzudin a običan svijet se pokriva, pucaju ga ekstaze religijske, lopovi grabe još više i žene im nepokrivene hodaju i u minjacima, pu
@diegocosta, ti si izgleda borac za zenska prava:-(?Gdje je sloboda izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad vidim cengica i brankovica da se oko reisa motaju. dodje mi da vjeru promjenim
ko i ne bi, da im je stalo do vjernika istjerali bi dokazane lopove iz IZ, a islamska zjaednica služi da uhljebi islužene SDA lopove tipa adnana, brankovća, bičakćića i sl
Sva g0vna na jednom mjestu izetbegovici, radoncic novalic Welcome to Bosna gdje lopovi slobodno šetaju i ne odgovaraju za svoja dijela
Ne volim efendiju koji na politiku bije!
propagira mir i blagostanje, a na svakom drugom koraku spominje vlahe, skutore, huska na rat i ostalo... mrs smradu jedan raspali !
Bajram Šerif Mubarek Olsun .Samo da upozorim sve ljude dobre volje,da ustase i na danasnji dan trolaju po portalu i siju zlu krv izmedju druga dva naroda.
Ja se dobro razumijem u geografiju pa mi nije jasno zašto svaki reis čestita Bajram Bošnjacima u Sandžaku i Srbiji posebno, kao da su to dvije države, sasvim nepotrebne provokacije za ovaj veliki praznik.
De bolan ustase popustite malo bar za bajram.
sram te bilo reise, umjesto da potjeras to sve, i nase i njihove i kazes da nisu dobrodosli, zamalo nas opet ne gurnuse u rat u predizborne svrhe. nece njihova djeca ginuti ne brini.
reise jesi rekao npr. novalicu kad je vec tu, da mu je haram kako je smjestio kcerke preko mrtvih i pogazio hak stotina hiljada nezaposlenih i djece koju nema ko da "gura".
voljeli ih vidjet ili ne.. lijepo ih je vidjet zajedno da slave.
obiteljsko okupljanje loul
He8o ti Cosa Nostr-u, šta su ovi. I još se skupili u Džamiji, fol neki vjernici . . . Otvori se zemljo . . . Sve pohvatat i povješat !
Janjicar kao i obicno ovde pravda mir i jednakost a u Svici vlasi, joj balincad pa i na sveti svoj dan lazete.
Ovdje nit se zivi,nit umire...
Vidi sretnih lica, narode ugledaj se.
u Bosni prica o suzivotu, u Svici o vlasima.
kasta bosnjaka koja ce od nas Palestinu napraviti. jer ne vidi dalje od svog damasnjeg interesa