Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci SDA slobodno.
Ispisao sam se iz IZ, to je desno krilo SDA-a, ne zelim da imam ista s tim lopovima!!!!
hahhahahahhahaha upravo
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jel realno da vjerski poglavari o politici pricaju?
Religija van iz politike!!!!
Uvaženi Rajsu Kavazoviću, muslimani ti ne znaju koliko Džumaima rekijata. Razni kvazi pametnjakovići tumaće Islam na društvenim mrežama i zbunjuju ti vjernike, O broju takvih i broju paradžemata nemate pojima, Vakuf ne znate gdje vam je, Bakir je izdao IZ BiH jer je glasao za Ugovor države da drugim vjerskim zajednicama ali ne i za IZ BiH. Kako te nije stid?
Skini ahmediju pa se kandiduj. Nisi ti za tog posla.
Kad se reis ufati politike…
Reissue, nije državna politika tvoj posao. Radi ono zašto te plaćamo,ili se izjasni.
Raise,mani se politike,ne karikiraj vjere. Tvoj grijeh je kod Allah golem. Mani se Bakira I SDA. Zar si izgubio kompas? Vrati se vjeri,zato te plaćamo Reise.
Čemu ovoliki prostor - tekst za vjerske službenike ? Jesmo li mi SEKULARNA DRŽAVA kao što za sebe tvrdimo ili protivnici naše domovine imaju pravo kad tvrde da mi nismo građanska država ?
Ovo je Bakirov brat, koga on FARBA ovdje ☹️
Ovo je kraj SDA....djaba vam vaz iz IZ BiH...najveci krivac za potop SDA je Bakir Izetbegovic....
Tako je, nesto me zanima zasto je radoncic promjenio misljenje....ima li to kakve veze sa medjunarodnim zvanicnicima.....historija ce pokazati.....igra se prljavo......
To ce i biti najveca greska: Becirovic. Komunista ,tesko da ce imati podrsku evropljana a pogovoto Amera. Da ne propadnemo ko zeton.
Denis je Socijaldemokrata kao i aktueni Predsjednik SAD, U EU mahom pobjeđuju ljeve stranke. Tako malo naobrazbe nebi vam škodilo.
Evo ga u ulozi visokog promotora SDA u predizbornoj kampanji. Ali moral i odgovornost na koju se poziva u suprotnom su pravcu od SDA jer SDA je sa El Baketom a i ostalim na čelu jedan Trojanski konj koji decenijama radi protiv Bosne
čim ovoliko šili jasno je da nema šta novo reći a da se već ne vidi iz samog naslova. al jasno je da radi guza ko meduza, da bakirovci tj. kavazovićevci ovaj put neće proći.
COZA NOSTRA NA CELU SA BEGOM.
Cccc pa evo nije vas naroda strah to mi je jasno ali kako vas više nije Boga strah. Pa kako se možete tako otvoreno svsrtati uz tu SDA kad svi mi vidimo da ljudi lažu, kradu, varaju, podmićuju, nemaju plana, nemaju strategije, otjeraše mlade, srušiše sve što ima da se sruši i vi opet da mi glasamo za njih. Pa ne može pošten normalan čovjek a da sebi ne zabrani da vas slijedi, vi ste nekakvi dedžalovi sljedbenici šta li ste, vjernici niste sigurno dok ovo od naroda tražite!