Komentari (418)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to nam je Gopodar nas rekao prije 1400 + godina, ali nazalost mi ne vjerujemo onome sto nam Gospodar porucuje, a molim Ga Gospodaru naš, ne tovari na nas breme kao što si ga tovario na one prije nas! Gospodaru naš, ne stavljaj nam u dužnost ono što ne možemo podnijeti, pobriši grijehe naše i oprosti nam, i smiluj se na nas
Amin 🤲
Amin,u svemu losem ima nesta i dobro sto mi i ne znamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bosnjak vrli: Ma pusti kavazovicu to, hajmo mi krasti Briga nas za drzavu Sami smo sebi sve krivi, trebamo od sebe poci Ako Bosnjak ima priliku da ukrade on odmah ukrade
Vauu ti si glavni zato tebi pise ti si vodza svih Muslimana ali oni bez mozga usiju i 👀
jest ti rekao neku mudrost
Samo use i u svoje kljuse.
CCCC... Kavazoviću... Kavazoviću... pročitan si.
Prvo svoj prag pomest, pa onda gledat u komšijin
ima njemack role. pokrali ste sve, svaki grad u jjemackoj i aiatriji ko da si u boanu dosao koliko je stanovnistva napustilo
sad si naso pametovat kad ti je sda pala, mrs iz politike stoko
Zar taj isti reis Kavazovic ne zna da imamo zastitu od Allaha i da pored njega nam druga nije potrebna !! Zasto se hvata za glavu onda ?
tako je, bez oružja i para, ima da pobijedimo uz Allaha
Skini se za pozicije Reisa, i kandiduj se za predsjednistvo . Bas si mibonako za ajatolaha
Pa mi smo se tako dobro oslonili sami na sebe da smo krali jedni od drugih i trenucima najteže tragedije našeg naroda. Dok su strijeljali ljude oko Srebrenice, Čengići su drmali milione, dok su im tražili kosti 1996. ekipa uvezana oko krugove bliske porodici Izetbegović samo na švercu cigareta prevarili državu za 50 miliona maraka. U nekoliko mjeseci samo. Da ne govorim o privatizacijama i slično. Da se oslonim na Bošnjake svoje, ne, neka hvala, oslanjam se samo sam na sebe i na Boga.
Da ti bogdom radis svoj posao i ne bavis se advokatskim poslovima u korist sdaovske kriminalne org. Bilo bi nama puno bolje
Zašto Bošnjaci nemaju niti jednu stranku sa Bošnjačkim prefiksom.!?
Nisam shvatio prvo kaze "Inzko mi je poslao poruku" (shvatio sam lično mu poslao) pa inda kaze "prenesi reisu" (ko mu je poslao poruku od Inzka? Ambasador?). Ma ovo meni vise liči na drmagogiju nego na zabrinutost i upozorenje.
Pa eto bice ocigledno da se svima ne svodi sve na digitalno i da ljudi premose poruke jedni preko drugih.
Nikada nism bio Bošnjak,niti iko moj do kurajbera...Bosanac sam,govorim bosanskim jezikom i živim u državi Bosni i Hercegovini.
100 posto si u pravu -svi radikali marš iz bosne
ma ništa to. kakve poruke nemuslimana nama muslimanima Bošnjacima ovdje. mi svakih cca 50 godina na ovim prostorima ponavljamo jedno te isto gradivo. nikako da ga utvrdimo.