Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i idejna rješenja se plaćaju ... a radi ih ko ima štelu
foteljica štelica to je taj stil zivota
Park bio puno ljepši i uredniji dok je bio Prešernov ... ! ! !
https://www.facebook.com/pages/Cialdissima-BiH/322663204588967?fref=nf
Broj 1. bolje izgleda nego sad..
Ova zadnja slika sto da ne
a kad bi se preko cjele zgrade radio grb fk Sarajevo to vam nebi smetalo
pa imate primjer papagajke, kada se arhitekta igrao murala , nikad ružnija zgrada nije napravljena u sarajevu......
monotoni niz prozora može se razbiti primjenom više nijasni jene iste boje, i tako postici efekat usitnjavnja same strukture,a ne bukvalno preslikavati krovove mahala i praviti vještački dojam ..mahali je mjesto u mahali ,a dio gada koji ima drugi ambijent ne bi se trebo pokuašati nazor tretirati kao mahala.Što se tiče parka on treba biti tretiran na sličan način kao i park kod At Mejdana
apsolutno neprihvatljivo i NEUTEMELJENO arhitektonsko idejno rješenje fasade..korak uanazad
Čuj ovog stručnjaka.
Ah, murallll ... Lakse i jeftinije je valjda iscrtavati pa bojiti djelice nego novu jednobojnu fasadu napraviti ...
Ono prekrasno stablo koje posijekoše je bilo ljepša dekoracija od svih murala ovog svijeta.. Preživjelo je rat, ali ne i mir.. Ko god je izdao nalog da se posiječe je dno dna od čovjeka.
I meni ga je bilo zao ali tvrdili su da je trulo, a to se tokom sjece moglo I vidjeti... tako da je sigurnije sto su ga posjekli. Medjutim da su tada zasadili neko novo, u ovih deset godina i ono bi se razgranalo ...
Nisam imala srca da ga gledam srušenog.. ali se sećam da je imalo prekrasnu krošnju, koja je ipak simptom da je to stablo za koje se možda moglo boriti.. Bilo je još jedno slično stablo u parku kod II Gimnazije, ali njega nestade jedne noći zadnje godine rata, ako se dobro sjećam.. Ja ga ne bih takla ni za šta na svijetu.. Ipak u pravu si, da su makar zasadili neko novo stablo, pa da sada gledamo kako se mlada krošnja propinje ka nebu, ali jok oni o muralima pričaju..
cirkus,tu odma narodno pozoriste.... fkt bezze..
neaš ti pojma.
to ti argument :D ? nemam ja pojma ? e moj muralu ...
Demire, sine, nemas ti pojma..
Meni je super neka malo šarenila da razbije monotoniju, podržavam prijedlog!
Sve poštujem ali mislim da bi najhitnije trebalo ,,razbiti monotonu vladu,, vladu koja postoji samo radi nje same, vladu koja ni o čemu ne brine a da se to tiče ovog jadnog čovjeka u Federaciji. Ova vlada ama baš ne haje za ljude, briga je ovu vladu što joj penzići umiru od gladi, briga je što se ovaj grad (Sarajevo) toliko izbrukalo dugogodišnje i brojčano sve veće ,,moderno prosjačenje , za našu bolesnu djecu, Ova vlada sve to gleda več četvr vijeka i apsolutno je se to ne dotiče. Ne dao bog da pomisli kako je to zaraditi penziju, biti star i bolestan a nemati novac barem za obroke, briga je ovu vladu što joj godinama i onako bijedan narod po ulici vadi iz džepa po pola marke kako bi spasio život nekog djeteta, ništa vlada ne poduzima ali je nije ni briga što sve okolne zemlje ogovaraju bosance i hercegovce i što se zbog ovih činjenica ismijavaju sa nama. Dakle ima li neko da smisli kako da se ova vlada ,,otrijezni,, i shvati da se ne živi od ,,have,, i da pomisli na ove bijdnnike.
Izgleda ruzno sa ovim bojama...nismo u 90tim pa da je ovo njesra u modi