Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaterpoljisti, u red za vize.
Ko prvo nije Enver Hodza nego Hodzaj, posledice ekonomske svakako ce imat jer racunaju se oko 200 miliona dolara godisnje BiH izvozi svoje produkte na Kosovu. Dosta je tolerisala 6 godina a nista BiH nije poduzela. Hrvati to cekaju i svaka im cast 50% proizvoda na Kosovu je iz HR.
Samo da napomenem, Kosovo je dao rok od mesec dana, mada kaze vec 2 godine da ukine vize BiH prema Kosovu. Energoinvest je dobio posao u albaniju vredno 30 miliona eura, to isto trebalo i na Kosovu, al et oni su se odlucili za Hrvate, a energoinvest je bio prvi u planu za dalekovod i na Kosovu.
Iz ovog članka meni nije jasno imaju li oni potrebu da imaju vizu i gdje mogu da je dobiju, trebao bi da postoji reciprocitet i da se vize mogu izdavati samo u našim diplomatskim predstavništvima u Istambulu i Tirani i da viza košta najmanje 100 eura.
Kooosoovoo Repuubliiiiik znaci enver hodza stupio na vlast hehehe
Necemo nikad proznat Kosovo j.eb.o vam hamburger od 2,5 KM mater. Kad vratite cijene koje odgovaraju trenutnoj socijalnoj situaciji u BiH, mozemo pricat. Yebemu ljepinju.
Poremećeni odnosi s bilo kojom zemljom nisu nista dobro, pa i s njima. Svakako smo mi jedan narod, isti mentalitet, isto sve. Njih je ovdje i nas tam', na isto ga dođe. Mada, moralo se to naravno zahvaljujuci nasim delegatima pametnim u vlasti pokvarit'...
.....tako vam to biva kada se diplomacijom bave "stranački drugovi"........a vi ako ste u potrrebi, po vizu u tiranu............koje poniženje i šamarčina ministru
Kud ih srbi nisu protjerali ionako su govna generano ovi siptari...rodjeni da kradu pljackaju i ubijaju...sama stoka nista drugo..a i ova im drzavica isto da i nije...hahha
vama srbima Albanci i Vatikan dodje ko stimulans za sizofreno ponasanje?
tebi je tifus izgleda stimulans.... i trebaju uvesti vize, i to po mogucnosti da svaki put kad odes po vizu za kosovo, da ti odsjeku po jedan prst.