Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bas navalili da bude bolje!
Samo da ovi vladajuci puste krakove i korijenje u druge kantone, da nastave trend, pa da nam bude svima u BiH bolje. Svaka cast na hrabrosti, radu i zalaganju.
Ovo je super. U javnim institucijama i treba da je javno. Nek se zna! Podržavam!
Šta ćete kad pročitate koliku platu imaju ljudi? plakati samo..
To se zove transparentnost, koju mi do sada nismo upoznali.
Dino piša i dalje po zelenim kmerima. To samo znači da će SDA udvostručiti, utrostručiti ponude za preletače.
pa ova sadašnja vlast treba poceti sa kresanjem primanja svima sto su na buđetu DAVNO SU MNOGI REKLI IMAO PARA ALI NISU PRAVILNO RASPODJELJENE
@sakeekas Ima njih na budzetu koji rade za 1000-1200 KM platu citav dan na salteru. Takvi su OK. Ima i onih primata koji sjede u parlamentu, valjaju gluposti po cijeli dan i dobiju 6-8K platu. Takvima treba skresati platu.
I šta smo dobili s ovim?
Lupači pečata na haparatima
Ovaj ce se registar 80 % podudrata sa bazom clanstva SDA
Zanima me zasto Vlada ne uvrstava na dnevni red preostala komunalna preduzeca kojima su predhodno oborili izvjestaje o radu??? Nadam se da nisu neke maliverzacije u toku
Koliko se sjećam registar imenovanih je uspostavljen 2018g u vrijeme dok je premijer bio Konakovic
Eh sad najvise para drzava se zakine kroz razne komisije, bezbroj nadzornih odbora, tendere i bjezanje sa posla na razne kafe u toku radnog vremena.
Napokon da znamo ko su ti uhljebi, rekao bih da se malo stide ali ne znaju oni šta je stid...
a kako ste utvrdili porijeklo imovine ? na osnovu njihovih izjava ? hmmm
sickboy....upravo