Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi hoće biti svoj gazda. Niko vise nikome ne vjeruje. Svako je sebi autoritet. I onda imate ne postuje niko nikoga, ne cijeni niko niciji trud itd...Pitanje vakcinacije npr., u zadnje vrijeme najezda eksperata- i onda imate ovo!!!
Izgleda klix je dobio novac da promovira vakcinaciju djece, blokiraju komentare korisnika koji se protive vakcinaciji iako komentari nisu uvrijedljivog sadrzaja, bravo za klix i slobodu medija.
Stoko balkanska! Vakcinisite se! Pravite se pametni u vezi vakcina a ustvari ste zatucani!
Zabraniti drzavljanima Srbije i Kosova ulazak u BiH dok traje epidemija.
Ja koliko znam za vodene ospice nema vakcina, a i sta ako ih neko dobije... Pa ljudi svi smo ih prelezali... Malo se natackali kremama i 21 dan kuca :D
Gospodo! Jedni se osjecaju jako pametno i napredno kad podržavaju vakcinaciju, drugi koji se protive se osjecaju kao da je ovim drugim ispran mozak i da su samo zombiji koji govore ono sto slusaju u medijima. Vrijeme je da licno ako vec zelite komentarisati istrazite obje strane i donesete zakljucak. Jer nisu sve vakcine kako vi mislite da jesu niti su sve vakcine stetne. Proizvodjac i distributer igraju ogromnu ulogu u ovom rudniku zlata.
Neće ni Ošpice u BiH 😲😁
je*o ba vakcinu.internet doktori u BiH ospice efikasno liječe uzvikom :"bježi ba, eto je".
Znači stavite najveći okvir članka na naslovnici, plus upečatljiva slika dječijih leđa i naravno u članku prepadate roditelje potencijalnom smrću djeteta?! Standardna propaganda. E pa da vas pitam kliksovci, kada ste i da li ste ikada objavili autorski članak u kojem ste kao profesionalni novinari istražili kako u BiH žive djeca uništena vakcinama? I šta država uopšte čini za njih? Da vas obavijestim, ne čini NIŠTA! Kao ni vi.
Kako si samoo tup. Nemoj vakcinisat ne zelimo tvoje gene u genetskom bazenu zemlje ;)
@papalapap1 Znam šta je dijete koje nikada neće pričati, koje nikada neće samo izaći napolje, pa čak ni otići u toalet. Znam šta je želja da mu dam svoju životnu energiju kada bih ikako mogla, da ga vidim kako živi i raduje se budućnosti! Ali to nikada neće biti jer je primio jbnu vakcinu, koja ga je zaledila na nivou bebe! Dakle ZNAM SVE! Mnogo više od tebe i svih budala koje zagovaraju slijepo vjerovanje, kada već imaju mogućnost da saznaju više!
Ja sam prebolovao sve te bolesti a vakcinisan sam, mislim da je vakcinacija prevara farmaceuta i doktora, s prevarom je pocelo, i dan danas traje.
nece nas ni epidemija
Cijepio svoju djecu kad su bila malena i opet imali te ospice dzabe djecu pumpao sa otrovom.Normalna bolest koja se prelezi a mi dizemo frku kao da je kuga..
Hajde trolovi placeni lupajte minuse mozete vi i bolje.
Kolko sam upucen svako ce odbolovat ospice il u mladosti il u starosti to bude i prodee.
Bude i prodje, jer si vakcinisan. Da nisi vakcinisan - umro bi.