Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh dodo @dk se toliko zesti samo sto nije zapucala .....:). mislim iz danske a ti odusto, e bas dusManku treniras.... hahahahaha
prebacim te mujo iz lijeve u desnu nogavicu
ljubav na pomolu? :) Dk je skontala da je Mujo bolji od Vojislava! :) DK, samo da znas da Mujo ne zeli da se zabavlja sa semi-turkinjama :)
Jooj jesi neozbiljan. De malo odmakni se. Nisam ja bas tako laka roba. Znam ja da ti imas jos zena, ali eto ako si toliko zainteresiran mogli bi se i naci. Ali sebi ruke da znas. Dok se ne upoznamo, naravno, hihihihi.
@dk Ovog momenta me samo ti interesujes lutko. De ba da se nadjemo. Dje obitavas na internetu da te potrazim. U pravu si sto se tice Dodika. Covjek je malo lopov, malo sirov, ali zabavan. Nego da se vratimo na ono prvo. Djesi ba, sta radis. Ima li zime kod vas u Danskoj. De javi se svom Mujici.
Ma, vas samo zanima Dodik. To je toliko jasno i ocigledno. I to Dodik kao politicar, a ne Dodikovi biznisi. Ali, ako cemo iskreno, lopova ce uvijek biti, kako onda, hocete li zauvijek zadrzati strane sudije, jer...eto, ovi cenzurisu, ali rekla bih ja vama...a nije ni bitno...ebe se koe sta vi cenzurisete, nema Dodika, nama robe, nema Rabe, primi pozdrav od barabe!!! Ebe se i Dodiku za vas i vase sudove, kaze bar tako!!! Kaze, evo me, tu sam, dodjite...
@dk Nego, de ti meni reci sto se ti bona ne tivra ovamo kod nas u BiH ili RS kako hoces. Mozda bi mogli malo ocijukati, ti i ja. Prvo ono na internetu ako si stidna pa onda cemo i uzivo kad se bolje upoznamo.
@dk I za ovo si u pravu. Niko nema strance za sudije. A sta ces, 1995. smo bili na putu da rijesimo probleme u kuci ali nam rekose da to ne radimo, da ce biti humanitarna katastrofa, problemi i da je bolje da se dogovorimo. I mi pristali, prihvatili da bude RS, kontamo dogovoricemo se, ali ono nista. Ovi i dalje po svom. Eto i stranci se zabrinuli pa rekose da kao oni sude jer su kao neutralni, aali ovi nece ni da cuju. U stvari, Dodik nece da cuje, uvalio se u kriminal pa mu se ne ide u zatvor. I sta sad covjek da radi.
@dk Ne moze biti nezaposleni sudija (osim ako nema sta da radi, a i dalje je sudija). A sto se pitanja tice, pa najprije treba da lopove smjestimo u zatvore, ali tesko ide jer su na kljucnim pozicijama. Evo pogledaj Dodika, covjek lopov, pravi cirkus da zastiti svoj polozaj i da izbjegne sud, ali ne mozes mu nista. Puno ljudi pada na njegovu pricu, on se poziva na referendume, a narod ko narod, ovce. Evo i na portalima ga brane cak i iz inostranstva. Vjerovatno misle da je on neki heroj i tako to, a u stvari covjek mete pred sobom i trpa u dzepove.
Ni jedna zemlja u okruzenju nema strane sudije, samo vi imate. Za divno cudo, prednjacite po kriminalu!!! Vi i Kosovo. Oboje imate strance na vlasti.
Koliko imate nezaposlenih sudija i pravnika, pitam ja vas? Jesu li oni neznalice? Kad cete imati nezavisno, nekorumpirano, vlastito sudstvo? Sto je uslov za EU.
@dk Hahahahhahaha, e pravo si me nasmijala. Ipak imas smisla za humor. Stvarno sam te zamisljao kao neku namrgodjenu i to ali imas ti i drugu stranu vidim. Kazes ni po babu ni po stricevima, hahahah. Eee, ova ti je dobra pravo.
@Rale U pravu si. Ne samo da Osmancevic nema sta da se petlja, vec i ostali sto sjede u Narodnoj skupstini tzv. zakonodavnom tijelu. Mile je jedini koji donosi odluke i njegova rijec je zakon.
Kazu na vasem teletekstu nesto kao: \"Jesmo li mi u stanju sami da izadjemo na kraj, bez pomoci stranih sudija...\", bla, bla...Evo vam odgovor, drage Bosnje: Ako niste, pozdravite se sa drzavom, to je to!!! A koliko ja znam, Srbi, bogami, jesu u stanju sami, oni imaju sudije i sudove, koji sude ni po babu ni po stricevima!!!
Osmančeviću, ti si poslednji koji ćeš se pitati u vezi i ovog a i svakog drugog pitanja u RS. Kao i ostala tvoja bratija. Imate vašu fildžan državu pa tamo mudrujte i okanite se RS