Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Cavic je jedan od rijetke gospode u tom RS-u. On je pravi predstavnik Srba dok je Dodik predstavnik Vlasko - Slavenskih plemena koja su se samo-prozvala srbima. Vjerujem da se sa tim covjekom moze ako nista normalno razgovarat.
Neznam samo sta ovu vlahadiju ovoliko zanimaju nasi mediji,ko fol Bosnjaci ugrozavaju Sarajevo a pogledaj samo komentare na svakom clanku bilo kojeg Bosnjackog media...citaj Politiku ili Jutarnji ako mrzis BH i ugrozen si...put pod noge ako vam ne pase,idi u Vatikan pa trazi nacionalna prava za 200 000 stanovnika,u BiH da postoje samo gradzanska prava i pravo na religiju....koji ba nacionalizam onda i ciganima i kinezima su nacionalna prava ugrozena....BOSNO SAMO ZOVI.....
KINA BI OD BOSNE ZA GODINU NAPRAVILA ZLATNI RUDNIK
uydurma- turska rijec- ovaj tip prica ,jest ovaj Hrvatski evoluirao,jos malo pa ce Cavic Turski progovoriti (Vjerujte da pola Bosnjaka ne zna sta znaci rijec \'UYDURMA\'
CAVA MAJSTORE, RUSI GA ,
zato narod (u RS-u) Dodik TRENIRA za refendum....k\'o da su kerovi :D :D
neser. cavicu .. bio si na vlasti i pokazao si ko si i sta si OBICAN KRIMINALAC
sve iseliti iz bosne i dovesti kineze
Hahah cuj ovog glupana Bosna srbska zemlja X D Ima posrbica i u drugoj galaxy hehehe Bosna je bila katolicka zemlja a srbija je Mađarska ! Mi cekamo referendum da posrbice odu kod turcina partijaha pavla prepariranog : )
musliman zacepi!
najbolji komentar ikad!!!
J.ebite se b.alije, u.stase i c.etnici, bice Bosna kineska mahala 8)
Dodik zna kako sa srbima treba vladati.Samo treba obecavati i lagati, treba pokoju lanuti o srbstvu, ugrzenosti, referendumu i to je sve.A aerodrom i veliko turisticko naselje negdje kod Trebinja kao i autoputevi sve su to samo pusti snovi.Kad jednom shvate da su prevareni oni ce ga smaknuti ,a li doci ce opet isti takav koji ce prokockati i ovo sto imaju.@Allah je jedan, u pravu si potpuno, ko ne voli Bosnu neka se pakuje.
Pravi si bosnjak, ovaj protektorat postoji ne zato sto si se ti pitao, vec zato sto ga je napravio stranac! Ako ga stranac sutra ne bude zelio, nece ga ni biti!
Kad je nisu mogli podjelit ni Milosevic ni Tudjman sa onakom silom i vojskom onda ce prije Bosna biti nuklearna zemlja nego sto ce se podjelit u entiete ....hehe kod nas pravi Bosanaca se nedjeli nista Bosna je suverena i nezavisna zemlja isto kao i sve ostale zemlje u svijetu ako cemo djelit krenimo onda od Hrvatske pa Srbije pa ondamo mozemo pricati o Bosni...