Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom rijeci: ZALOSNO! Ako nista, pred Bogom cete odgovarati jer ubijate psihicki i fizicki stare ljude! SDA se poziva na Islam i vjeru u Boga, jadna vam majka kad vam otkuca cas i u kaburu i na onom svijetu!
@SamoNekSeNePuca SDA bar nesto i radi a Tvoja braća gledaju kako uništiti sve, i puni ste mržnje prema SDA Islamu i Bošnjacima
Šta treba čekat da im otkuca čas da ih bog kazni , a do tada sabur ?
A sto nebi bilo 4 februar, kad je ponedjeljak.
Mrš Redžo na poso !
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Vi se nadmudrujte i ''ko fol'' svađajte ali ako penzija ne bude 5. februara, 6.- og sam na koncertu Ede Maajke i Frenkija sa novom pjesmom ''Udri bagru...''
Gdje su nestale desetine milijardi maraka od pokradenih donacija?
ne kontam ovaj narod sto kune SDA i pored toga brane ove sto su glasali za njih... Bog ce odredit kome ce kad otkucat i kako nisi ti tu da na klixu prorices onaj svijet, boze me sacuvaj.
Kako je tužno ovo na kraju kao "mirno spavajte bit' ce penzija", isto kao da ljude smatra nekakvim mravima pa ono kao ne dizite tenzije.. Stvarno sramota, u ovoj državi sa penzijom od 326 maraka penzioneri preživljavaju, a cijene ste nabili kao da smo u Norveškoj, plate iste ili manje, fuj gadovi odvratni, bitno je da ste svoju djecu poslali da se školuju po europi i da ste praunucima obezbjedili budućnost, a za ostale vas nije briga, malo je reći da zaslužujete dozivotnu robiju.
Posljedice su nastupile izlaskom sda, tacnije ne pristajanjem na ucjene kao redovna uzp taktika. Oni koji se sad pitaju na federalnom nivou a vezano za promjenu izbornog zakona ne zele popustiti ucjenama a nazalost zakocile su plate normalnih budzetlija, komunalnih preduzeca, obrazovnih institucija, penzionera I slicno, jednostavno ljudi koji nemaju kapacitet da svojim negodovanjem uticu na promjenu situacije.Zalosno, jadno, primitivno.I niko nece odgovarati za to
Svaka čast majstore. Neka si im odrzao predavanje
Mladi sve manje stari sve vise ko ce to sve naplacati.
Jbt dok se vi bavite Republikom Srpskom vi se raspadate...haos
Ovde se ceka da visoki predstavnik prema ovlastima moze potvrditi bilo sta sto je vec izglasala federalna skupstina.To je jedina opcija kako oni koji primaju plate I penzije mogu ostvariti prava. Nemoguce je u dva dana primiti, verifikovati mandate u vijecu naroda I potvrditi odluke parlamenta.Ovde je vjerovatno vrh uzp-a napravio ucjenu o kojoj svi sute, Bradari nije ni u peti da sazove vijece
Mirno spavajte, biće 3 stoje
Mirno spavajte rata nece biti.
pravoslavni Bosanci su najgora ciganska rasa na svijetu. ne održavaju higijenu, nepismeni su, glupi i zadrti i ne vjeruju u Boga.
To što on tvrdi i što Novalić može uraditi su dvije različite stvari. Ovaj po nekom zakonu tvrdi da "moraju" biti isplaćene. Sve to vrlo lako mogu spriječiti glavati uhljebi.