Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sad moćni Mošnjaci. Sad će biti kuknjava idućih dana,jadni mi mošnjaci biju nas sa svih strana.pomozi Ameriko,pomozi Incko,mi smo nesposobni Mošnjacia Srbi nas deru.
hahahahaha Vi napasti ?! Da vas majka pod zemljom i po Anadoliji traži. hahahahaha Ćuti jado lojavi, možeš samo svoju staru nenu napasti sa leđa.
Oj kosovo duso srbska,cekaj malo.Neide ovako.
e hajmo ih napasti sad mamu im j.. pa da se malo i mi ne drzimo pravila vise
Ima li ko da mi ga pristavi, moze sa gumom i bez gume, samo da je velik. Primam sve sa zada i u zvalje, sto veci to bolji, a moze i sa halalom. RS4Ever ga primam, javite se
HAHAHAHAHAHA Cuj da priznaju Kosovo pa ste eto priznajte! Priznajte Kosovo i priznali ste nezavisnu RS ! :) A onda cemo mi u RS priznati Herceg Bosnu ! :) I tako u krug :) Ovo sa pokusajem blokade vam je bilo trulo ! Bijedan pokusaj da svoje socijalne probleme prebacite u dvoriste RS i time skrenet paznju sa svojih nesposobnih politicara u FBiH ! Na svu srecu taj bijedni pokusaj je efikasno osujecen !
hej svrbi ablablablabla ma abla bla bla bla ma sta kazo a vugi dugi mugi bla bla bla, ma neda babo svoje nezavisno cedo a bububububu a vavavavava a lalalala
I zvanično, ko vas je be e tako to. Šta ima još u FBiH ? Kod nas lijepo ne je bemo vas ni 5% jer Republika SRPSKA zna svoj put ! Blokirajte Sarajevo nas nećete ! Davno je prošlo vrijeme kad su Turci blokirali Srbe.
A ovaj iznad mene sto je imo` imo je tolika da je stigo do Zapada.
Vidi vidi ti to prijetis...hahaha smijesni ste u tri pm...pa hajde dignite se junaci, idi skupi tu svoju bagru pa proglasite nezavisnost....mi smo 1991 makar imali mud* ta barem to ucinimo, de sad vi mujdani dignite svoj veliko-sumski glas pa se odcijepite...kad to ucinis junace onda cemo da mjerimo cija sablja ostrija...a sad \'aj ti baj narani krmad
Toooooooo! Elegantno priznati Repuliku Kosova! @lloyde, svaka ti dala!
@rajvosa60 ili nenad mizic Pa kako mozes tako pricat, Nenade? Sta ce ti ono \"t\" u rijeci \"tko\"? Mislis da je Amerika tako daleko i da te srpska ruka ne moze dokuciti? Ne provociraj ako ti je zivot mio.
E Marko, znas ono kratko i jasno, napushee se kurchae eee i to Dodikovog masnog ;)
Mislile Muje da ce RS unistiti a isalmiju uspostaviti...
hahahahaha... Cuj ti rajvosa a on je kapetan po cinu u I azilantskoj brigadi München