Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehhh, dok nas ovakvi \"mozgovi\" vode, imamo samo faze koje vode u propast.Pa dokle seže ljudski nemoral, bezdušni čovječe povuci se sam.IZVINI SE Bosni i bosancima i POVUCI SE.
Sve je po zakonu, smio bih stan da stavim na to
Hoce li biti po zakonu?
Bas me zanima na kome i cemu planirate stedjeti, da vidimo i ta cuda.
A bas me zanima sta se podrazumijeva pod ovim u podnaslovu, da ce rebalans budzeta imati prioritet \"spasavanje drustva\"?
:)))) Stani bolan Necko pa neces sam djelit te pare:))) Gdje smo ti Ja i Cova?? :))) Eh EH...hajmo fino sjes u BBI pa uz kahvu i Rahat Lokum namagarcit ovaj dunjaluk. Joj Jes nam Narod glup moj Nedzade:))))))))
Rebalans budzeta iz jednog dzepa u drugi. Nikako da pogura sve u jedan pa se mora to rebalansirati. Stoko organizuj se vise> Vidis da i Brankovic Boga moli da se Narod desi pa da mu skrate muke. Konta kako bi se ispalio gdje toplije. Plitak mu dzep. Ima li ko pajser dobar??? A ja pa imam ja ovaj pendrek sto mi ionako nesluzi ni za sta:)
Brankovicu, \"Prva faza je prilagođavanje, što znači da trošimo onoliko sredstava koliko imamo. Novac MMF-a pomoći će servisiranje spoljnih dugova i ako bude dovoljno prihoda, onda će biti novca za privredu i razvoj i uspostavljanje sistema\", rekao je Branković za \"Dnevni avaz\". hahahahahahah HAhahahahahha Hahahahahahhah Hahahahahahhah To je evo i moj pas jutros zalajao.
Joj konju bjezi vise ne mogu gledati tu tvoju facu vise.
A sta je sa stanom? Pa zar je ovaj jos uvijek na vlasti!? Aaaaaaaaa, vrati stan truhlo jedan pokvareni, stan vrati!!! GDJE SU SAD NESTALI UMJETNICI KOJI CRTAJU GRAFITE?
@... hahhaha kralju fahdu sahu :D
mudro zboris österreicher - ovaj lik me toliko nervira. Mislim da u univerzumu još uvijek nisu našli planetu s koje je on sišao na ovu jadnu Bosnu.Teško nama!! Stvarno ga treba maknuti!
e kako nama ovi ekonomski strucnjak objasni svde i to u fazama.... \"Prva faza je prilagođavanje, što znači da trošimo onoliko sredstava koliko imamo. \" \"Novac MMF-a pomoći će SERVISIRANJE SPOLJNIH dugova i AKO (!!!)bude dovoljno prihoda, onda će biti novca za privredu i razvoj i uspostavljanje sistema\", Sad meni nije jasno jel za ovako sto potreban ekonomski fakultet il\' bi mogo npr. i ja sa mojom vecernjomskolom vodit vladu npr.
da nam je jedan Legija