Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA ĆU KAZATI SAMO TO DA TREBA POBIT SVE PEDERE!!! PEDERIKOSI I QUEER SU NAJVEĆA NAPAST DANAŠNJICE I BOLEST SVIH BOLESTI, TAKO DA IH TREBA ISTRIJEBIT!!! SMRT PEDERIMA!!! SMRT PEDERIMA!!! SMRT PEDERIMA!!! PS. SIGURNO SU OPET \"KRIVI\" \"VEHABIJE\", A BARIŠA ČOLAK JE GOVNO SMRDLJIVO!!! PPS. A TEBI PROLIVU OD \"ADMINISTRATORA\" ŠTO CENZURIŠEŠ KOMENTARE SE POKAKAM NA NETOLERANTNU I HOMOFOBIČNU, PEDERIKOSKU GLAVU - KSENOFOBIČAN SI!
pjesma ti je kurcina
aj bola bjezite tamo nece frenkie nikog da ponizi covjek dobro \"rapa\" barisa colak ministar pravde pitam se sta seljaci u ministarstvu rade i ja se pitam sta ce radit kradu od drzave Tito je bio bolji on je krao a i davo vi samo kradete a nista ne daje te