Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Likovi se nisu dobrovoljno javili. Likovi su, nakon dojave da će im biti uručen poziv da se jave na ispitivanje u tužilaštvo, zadržani i uhapšeni pri pokušaju prelaska granice i bijega u srbiju!! I takve sud pusti da se brane sa slobode?!? Nenormalno
Osam stotina žrtava, opet pušteni da se brane sa slobode !!! HEJ ČOVJEČE !!! Može li to zdrav um da shvati, dokle smo to mi dogurali, koliko to vrijedi Bošnjačka žrtva?
Samo ce raditi filozofija " samo tetki da odnesem lek"...
munira teski lopov sta sve ima a sve posteno haha
Nije ni do sudije nego tuzioca...ako tuzioc ne sastavi optuznicu po propisima, sudije to odbacuju.
I sta cete onda ...sudiji niko nista ne moze
Nema tu nikakav 'ako' jer su oni već na putu da se kroz neke vrleti ispale u Srbiju gdje će biti dočekani sa svim počastima, kao heroji jer je to zemlja koja je utočište ratnih zločinaca, koja ih veliča i slavi. Ciganija je to ... poprilična!
Mozda bi zato bosnjaci htjeli kontrolirati granicu...i ja bi to htjeo
Šta mislite da su optužene naciste puštali da se brane sa slobode? Umjesto da neko nodgovara zašto ovi monstrumi nisu ranije procesuirani ophode se prema njima kao da su optuženi za pljačku trafike.
zasto Trojka suti na ovo , sasto SDA suti ? imaju li Bosnjaci bar jednog cestitog predstavnika ? Ocigledno da su pusteni da pobjegnu !
Nemoj sda spominjat...bakir je obeco vucicu da se nizasta ne brine on ce sve rijesit
Ako bilo ko od ovih likova pobjegne onda treba sudiju zatvoriti,logično!
Cija je odgovornost sto je Mahmuljin poslije izrecene kazne za ratni zlocin pobjegao o Tursku, ovi jos nisu presudjeni, vi ste sda botovi
I munira se obogatila