Komentari (390)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!! PEDER = PEDOFIL !!!
ubi , zakolji da peder ne postoji ... našli su tokom ramazana svoj festival održavat .. ewo im ga ... to treba iskorijenit ... bolest . fuj .. a u ovim strankama njih 90 % mrze pedere samo to javno nemogu da kažu .. a i kupuju glasove
ubi , zakolji da peder ne postoji ... našli su tokom ramazana svoj festival održavat .. ewo im ga ... to treba iskorijenit ... bolest . fuj .. a u ovim strankama njih 90 % mrze pedere samo to javno nemogu da kažu .. a i kupuju glasove
Javljam se iz Kaira. Ja kazem za te homoseksualce i lezbejke:قاتلهم الله ili: Allah ih pobio. To je najblaze sto se mene tice, Allah dz.s. je unistio cio jedan narod upravo zbog toga, zbog homoseksualizma!
licno sam protiv parade al sta ces kad se drugi ne bune ne mogu ni ja tu nista nego jel neko zna kad je ta parada???
S malim zakašnjenjem podržavam ono što rekoše eh i top cat. Za ovo što sad imamo od onoga što se nekad zvalo grad možemo zahvaliti pomodarskim nepismenim (a i onim drugim) neomuslimanima i novoumotanim bošnjakinjama kojima iz mobitela i auta trešte cece, stoje, seke a bogami i halidi itd. To im, očito, ne smeta. Smeta im samo ono što izlazi iz granica njihovog malog, primitivnog, zatvorenog svijeta - svijeta papanluka.
neznam šta da vam kažem kad ste skoro sve ispričali na ovu temu. Međutim, smatram da se taj fest možr održati ali nemora u Sarajevu, može u Banjaluci, Čitluku ili Laktašima. Ja sam takođe musliman-vjernik, za pve što se pozivaju na vjeru, trebam im objasniti da islam ima šest vjerskih - imanskih šartova, ili temelja vjerovanja. šesti imanski šart kaže: da sve što se događa biva i kreće, biva sa voljom božijom i božijim odbrenjem. Pa vi vjernici malo bolje promislite i ne činite radikalne poteze, ili jednostavno recite \" VAMA VAŠA A NAMA NAŠA VJERA \" nije na nama da sudimo postupke i djela drugih ljudi. time se stavlajte u ulogu sudije, a vi to niste. islam je tolerantan a bog je milostiv i stvorio nas je da griješimo i da se kajemo, a On da nam grijehe oprašta
Pokazatelj inteligencije naroda i narodnosti BiH (opci prosjek) : zbroj komentara na temama o nekakvom emefernom festivalu populacije homoseksualnog opredijeljenja i pobjedi 7-0 nad estonijom ( 2 dogadjaja koji na kvalitet zivota prosjecnog gradjanina imaju utjecaja koliko i ukazanje Marije u Medjugorju na neizbijanje rata u BiH), iznosi oko 500 . Ukupni zbroj komentara na teme poput \"povecavaju pdv poslije izbora\", \"brankovic nije u sukobu interesa\", \"bih se priblizava nato-u\", \"amerikanci preuzimaju vecu ulogu u BiH\", i slicne, za zivot gradjanina bitne teme, nemaju ukupno mozda 100tinjak komentara !!! Zakljucak neka izvedu sami ova \"kraljica\" i onaj faker iz Miamia .Ne sumnjam da ce biti urnebesan!!!
Glupaču: Sexual orientation is \"an enduring pattern of emotional, romantic, and/or sexual attractions to men, women, or both sexes.\" Sexual orientation is usually classified according to the sex or gender of the people who are found sexually attractive, and is therefore usually discussed in terms of three categories: heterosexuality, homosexuality, and bisexuality. \"However, some people may use different labels or none at all. Glupačo, drugi put prije nego počenš komentarisat o nečemu o čemu nemaš pojma informiši se
Opa jest ovdje živo. Prvoda ponovim ovim kojima je mrsko razmišljati a koi bi svoju djecu \"odgajali kako treba\". Dame i gospodo, vaše dijete će biti samosvjesno onoliko koliko ga vi odgojite na pravi način, pa tako i u smislu seksualne orjentacije (kraljice, glupačo nisi pogodila šta je seksualna orjentacija). Dakle, ako vaše dijete pomisli da je biti homoseksualac normalno, onda tome nije \"kriva\" ulica nego lično vi. Dalje, kulturna manifestacija je kulturna manifestacija. Ako vam se ne svijda nemojte gledat/posjetiti. Kulturna manifestacija se moze uporediti sa pozorisnom predstavom, akomi se ne svijdja neidem. Odrzavaanje toga niko nikome u slobodnom drustvu nesmije zabraniti. Kraljice, ti si zaista mentalno retardirana i to je teta za tebe. Homoseksualizam se niako nemoze uporediti sa incestom niti pedofilijom. Čak ni pred zakonom nisu isto tretirani. Čak se nemože porediti ni sa prostitucijom. Naravno i tebi kao i ostalim kretenima smetaju samo muški članovi homoseksualne populacije i ljubav prema nekome odmah vezuješ uz sex, pa ti primanje \"na porešno mjesto\" jako bode oči. I uopće kako je tvoj maleni mozak skontao da se \"pederluk\" uvodi u škole? Stvarno si mentalno ograničena,.
Ovdje je još živo ;-) :-D \"Seksualna orjentacija\", kako je to širok pojam, pa ne znam odakle bi počela, te zbog toga dajem samo par primjera. Npr. sexsualna orjentacija- PEDOFIL, ŽENSKA- MUŠKA KURVA, ZOO SEX, SEX SA MRTVACIMA itd, itd, ali je nekako najzanimljiviji -INCEST, tj. SEX SA NAJBLIŽIM KRVNIM SRODNICIMA. Pederski argument glasi; \"Mi pederčići SLOBODNOM VOLJOM ulazimo u sexsualni odnos, tj. primamo gdje ne treba. Dakle, ova \"SLOBODNA VOLJA\" je uslov svih uslova seksualne orijentacije??! Pa bolesni pederi, ako je i sex sa bližnjom familijom COOL, onda ste vi stvarno šejtanove sluge. Pa čak i to je OK, ali paradirati ili \"festivaliti\" (svejedno), ili što je vaš krajnji cilj- uvesti pederluk kao obavezni predmet u školi- eh to nećete doživjeti dok god Dragi Bog daje pamet većini. A i oboljeli od ostalih sličnih bolesti: pedofilija, zoo, nekrofilija (općenje s mrtvacima) itd. pokušavaju širom Svijeta predstaviti ove bolešćuge kao normalne pojave, pa čak idu dotle da osnivaju političke stranke, razna bolesna \"udruženja\" i slično. Zato treba zlo sasjeći u korjenu!!!
Sam naziv ove stranke je bolestan LEZBEJSKO DEMOKRATSKA STRANKA
Cudi me sta bi i kako bi pisali ovi maloumnici iz LDS-a i slicni njima da su im roditelji bili pederi i lezbejke?! Vise od godinu dana se ispipava bilo javnosti povodom ovog cirkusa spodoba i, osim poltrona i karijerista, niko nije pozitivno reagovao! To im nije bilo dovoljan pokazatelj i tu stupa na scenu njihov bezobrazluk! Njih stotinjak treba da maltretira cijeli grad?! Ovoj dami koja ceka dijete: Zelim ti da porod bude lahak i hairli i da rodis zdravo i normalno dijete. Ja imam dvoje i da se deklarisu kao pederi ili lezbejke, ne bih vise imao ni jedno! Kako vam nije jasno da je ova prica najvvecim dijelom puko pomodarstvo, pa onda psihicko oboljenje koje nema mjesta u normanom drustvu ni pod kakvim okolnostima. Posljednjih dana pratim sta se dogadja na forumima i iznenadjuje me krajnji bezobrazluk one male Svetlane koja se oglusuje na sva upozorenja i prietnje i gura svoj film?! Odakle joj petlja da ponese na savjesti ono sto ce se dogadjati tih dana? Radite sta hocete u svojim kucama ili mjestima gdje se okupljate! Ne ucite nam djecu da je to normalno!!! Niste normalni ma koliko se upinjali da to negirate! Takvi kao vi nikad nisu imali mjesta ovdje niti ce imati ikad! Odustanite od tog cirkusa dok nije kasno!
Nemam ja nista protiv pedera, svako ima svoje pravo da bude sta hoce ali mi je pravo odvratno sto oni to toliko isticu taj svoj pederluk...I sto je najgore to se stalno vrti na tv..Kako ce nasa djeca sutra odrastati, mislice da je pederluk nesto sto je cool...JEr je to sada postalo moderno...Bog je stvorio musko i zensko da bi se populacija uvecavala a da je normalno biti peder ili lejzbeka imali bi djecu, ha ja:))
SMRT FASIZMU! :)