Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krsto. Ja ti doniram od 26 duzine 17 obima pa ga podaj seki usrecije a i mami da jo umor izvuce.
\"krsto\" bilo bi dobro da taj organ doniras mami koja te rodila,zasluzila je valjda
mladim bosnjakinjama bulama doniram zdrav organ od 20 centimetara u duzini obim 9 cm.
Nije Habiba , nego Halima Resic. . ccccccc
moglo se potpisati danas ispred BBI, ali vidi www.undt.ba ili pitaj Donatorsku mrezu organa u Kantonu Sarajevo 033 269 070
033/ 26 90 70 - broj telefona Donorske mreze KS. Kartice se mogu uzeti kod njih i potpisati. Kod nas nije problem u karticama, kartice odavno postoje, problem je sto nemaju nikakvu vrijednost ukoliko se porodica preminule osobe ne slozi sa odlukom preminulog (sto je u vecini situacija slucaj, nazalost). To vec spada u problem zakonodavstva. @mastermind, ne vidim na koji nacin bi se potpisnici donorskih kartica mogli posmatrati kao \"hrpa rezervnih dijelova\". Organi se mogu uzeti samo i iskljucivo od osobe koja dozivi MOZDANU SMRT.
Pa dajte više informacija, gdje se to može potpisati, kako, itd. Ja imam nijet za to godinama već, nisam ni znao da je napokon i kod nas krenulo to sa donatorskim karticama.
sve je u redu samo da potpisnike donorskih kartica doktori ne posmatraju kao hrpu rezervnih dijelova....