Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba smiriti loptu. Federacija i RS moraju podići saradnju na viši nivo. To znači smanjiti podmetanja i svima će biti bolje. A da, i držati se osnovnog pravila: koliko zaradiš toliko i troši.
Jeee....em, i jedne i druge i trece...i ne znam koji me k....c natjera da ostanem u ovoj do sudnjeg dana prokletoj zemlji. Treba li su nas pustiti da pokoljemo do kraja, pa bi makar neko bio miran. Darfur je majka, za nas..... A nas treba sve jos jednom raseliti, a ovdje dovesti Svicarce sa oribanim kravama, jer ako mi udjemo u EU, sutra ce se vec sigurno raspasti...
@dk Ma o kakvoj ti ba demokratiji pričaš? Nije žvaka za seljaka. Ovaj narod je obična stoka, podjeljena u nacionalne torove, koji naprosto voli kada ga vode i karaju kojekave traktodžije iz Laktaša. Upravo zbog te nepismene seljadije, i njihovog prava glasa na izborima, danas je svima nama tako da gore ne može biti. Ma udri po ološu Inzko i nikoga ništa ne pitaj!
Razmatraj ti sta hoces, sve sto preduzmes je totalno nedemokratski, nismo u srednjem vijeku. Demokratija ili recite narodu jasno i glasno da nema demokratije vec guverner odlucuje. Nece narod guvernera, hoce slobodu.
Vratite nam Ashdowna!!!!!!!!!
ako sad dodika ne skinu i ukinu tzv. parlament rs, proglase drzavu b-h bez entiteta onda je MZ izgubila svaku vjerodostojnost. ocigledno je dodik i bratija nece kompromis. oni samo razumiju jako preko usiju. ako to nije medjunarodnicima jasno,, onda good bye assholes..
ak ovaj put stvarno Inzko ne uradi nista i ne zatvori lopova dodika znaci da je sve ovo velika komedija i jos jedna izdaja medjunarodne zajednice.OTVORITE DOBRO oci i pazit svaki pokret i deklaracije!
Ostaje samo da raspustite sve organe vlasti u RS, zabranite rad onima koji tamo vode politiku i da proglasite kraj BiH. Mnogo nas vjeruje da ste vi ovdje ne slucajno...Vas zadatak je iskljucivo sprijeciti unutrasnji dijalog koji je poceo u BiH i vratiti stvari na pocetak (sistem vruce-hladno). Licno neam dilema da su vasi potezi smisljeni da uniste i samu ideju BiH.
prevara, prevara i prevara... i ovaj put.
FAFAJ;; INKO MOZES TI DODIKU DA PODUVAS JAJA KLOSARU JEDAN
intzko ne pr di vec radi svoj posao onaj laktasenko te vec predribla jednom ako mu ovo prodje pakuj kofere i gledaj bosnu preka hayat.sat iz Austrije