Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako odu strane sudije i Čović dobije člana predsjedništva, bit će to početak kraja BiH☝️
A staje sad ovo u Bih, blagostanje sa sejdom ili...
Trojkaši sjeme vam se zatrlo izdajničko!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Izdajnici, gdje je građanska BiH sto ste srali dok je sda bila vlast
...građanska je u gradovim. Kod mene je totalno seljacka, jer sam sa sela
Gdje ti je Komsic?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
odma prevara likova sa potjernice za biračke listiće
Izdajice gdje ste sada dok heroji u boj kreću, mogu sutra poginuti ali Bosnu izdat neću, ali Bosnu izdat neću
Cuj to predloženo obavezno glasanje svih državljana BiH a tko ne glasa biti će kaznjen. 🤣🤣🤣
Inetersantno je kako ke Trojkin PR Hadzifejzovic pokusao da izbalansira i opravda ovu najnoviju veleizdaju Trojke. Prvo je doveo sizofrenu opjadaru Siljadzicu da izvrijedja casnog i postenog Dunovica a time i DF (podmukla taktika) a onda je doveo Dritana Kobilica da nam pravda svu tu namjeru veleizdaje time da mladi odlaze. Ako oni sruse BIH sasvim je nebitno hoce li mladi itici ili ostati.
haha zadnji put glasano 1991... vrijeme demokratije, ko su oni da tjeraju da se glasa.... za koga??? ma bjaziiii
Bosnjaci nema grandjanske BiH... samo u vašim glavama ima. Samo ustavna dejtonska BIH i sami kojimo svoju sudbinu. Srbin, Hrvat i Bosnjak moraju sjest i dogovorit kakvu takvu BiH a ne da nam je kroji Schmidt i Amerikanci. Samo takva BiH ce uči u EU!
de ba bila je prije tebe pa ce opet biti klošar planinski-
Gdje SDA stala ovi samo produžili a ko fol sve na njih svaljuju i pozivaju se na nešto iz prošlosti. Ništa pametno ni korisno za građane i državu. Lična korist i profiliranje bez ikakvog sadržaja.
Pa kako manje entitetu 40 miliona KM, a vecem 30 miliona KM (koliko pamtim dobit Centralne banke je 70 miliona KM) ili je to RS pripojila Brcko distrikt🤔E, aferim Trojka, pa ako vas guze, sto da nas sve ostale guze i Dodik I Covic😡😡😡Vi vise necete nikada, Ali bas nikada biti u vlasti😤😤😤
Kmečite Turci. Polako sve dolazi na svoje. Ostaje vam samo kasaba
Pa vi opet glasajte za trojku. Ljudi, od dva zla birajte manje. Sa trojkom cemo za par godina biti ko Palestina, borit ćemo se ponovo da imamo državu. SDA jeste zlo ali ipak manje od trojke.
po ovome bi u ustavnom sudu BiH bilo 6 sudija koje biraju HDZ i SNSD i 3 sudije koje bi birale bošnjačke stranke,, znači HDZ i SNSD bi odlučivali o svemu... ovo niko kome je imalo stalo do BiH ne bi ni u ludilu potpisao 🤬🤬🤬🤬
30% za medije u FBiH a isto toliko u PiSiju. Znači medijima u PiSiju duplo više jer ih ima najmanje duplo manje.
Koji su ovo hovnari .... kako ce biti fino kad odu jednog dana.... maloprije citam , u jednoj evropskoj , normalnoj drzavi , ministar morao dati ostavku , jer je neko pronasao da je kopirao tekst za doktorat od jedne druge osobe .... a kod nas ....!!!!!!!
čuj od sredstva od uplate rtv takse da se dijele 30 % FBiH i 30 RS,, a znamo da oni u rs ne uplate ni marke za tv pretplatu kao ni oni u dijelu hercegovine gdje vlada hdz.. znači pare koje su prikupili bošnjaci se raspodijeljuju na tri dijela
Zašto su bilo kakve kritike na račun desperadosa D. Čovića zabranjene od strane svih Euro-atlantista. N1 pokušao plasirati dokumentarac o Čovićevim marifetlucima i lopovlucima (čisto na osnovu odveć poznatih dokumenata) - ali stiže rampa iz nakog UO iz Švicarske. Da li ste čuli neku kritiku od strane trojca: Marfi, Sattler i Šmitler na konto Čovića? Ne, on je ovdje zaštićeniji no polarni medvjed, iako je jednako kočničar svega kao i Dodik? Zašto?- Ne znamo, znate li vi?