Ambasador SAD-a u BiH
0
"Razgovorima do rješenja situacije"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuprija, ukini ti svoju mater sto te na livadi okoti. Dva konstutativna naroda papci kao ti ne mogu ukinuti. Ukinuo si ti sam sebe pedercino dzamijska. Bosna je zauvijek zapamti to jarane, sva tri bratska naroda su zauvijek.
Šta je nacionalisti iz šumske, pa progledajte svojim očima. Iz Bosne ne može, o bože. Šumsku genocidnu ćemo da dokinemo, a isto tako i pederaciju.
Samo razgovor , do konacnog odcjepljenja !!!
\'\'Odjebaus\'\'?! Hoces reci da gotovo pola stanovnika ovih prostora (ravnica,planina, rjeka ,dolina),prostora koje vjekovima naseljavaju, treba da ode , da bi vi \'\'bosnjaci\'\'(kako se popularno zovete ove sedmice) treba da ode? Da bi vi mogli da prvite isllamsku republiku \'\'Muslimaniju\'\'?! Uvidjas li makar djelomicno u tom svom poboljelom mozgu,koliko je rjec\'\'odjebaus\'\'besmislena ! U jednom istorijskom periodu ovdasnji muslimani su tako razmisljali ,pa ih je veliki broj naselio turska prostrastva , a i sada devedesetih je bilo takvih razmisljanja , pa vam Ibrahimovic igra za rep. Svedske. Jos jedan vas \'\'odjebaus\'\' necete \'\'prezivjeti\'\' ! Jadni glupane !
@Srbin & brica & istomisljenici Zeljeli vi to ili ne Bosna ostaje u svojim granicama. Ako ne zelite zivjeti u ovoj zemlji eto vam majcice Srbije koja jedva ceka da primi fukare kao sto ste vi. Odjebaus!
Kako da opstae država koju toljiko \'\'njenih\'\' stanovnika mrzi ... Sta s njima? Pobit? Protjerat?Potrovat...? Srbi koji ovdje žive na svojoj zemlji ,ne žele Muslimaniju... Muslimani u pokusajima muslimanizacije ovog prostora ,stavili su tacku na državu BiH. Dzaba vam Biden,USA,Incko....BiH je krepalina , vrjeme je da se to obznani ! Muslimaniju pravite u slivu\'\'rjeke\'\' Miljacke i slobodno uvodite serijat !
Samo budalama nije jasno da ova skalamerija od drzave nema sanse da opstane . Ona je mrtva vec odavno ,ali je poput zombija ,koji se pomjera zbog volje MZ...
@Srbin, da bi bio bosancina mora biti maloumnik kao ja i ti.
Da si ti dragi moj Inglis bio ambasador u Iraku danas bi te taj narod slavio.Rata tamo ne bi bilo
ti GORE si teski maloumnik, tipicna bosancina
Ukinut genocidnu tvorevinu Rs-ku,oni rade sve na unistenje i na ne unaprijedjenje u svakom smislu drzave Bosne i Hercegovine.USTAV,USTAV i SAMO USTAV drzave Bosne i Hercegovine! Bit ce Bosne i meraka lijepih djula i sokaka i cevapa i bureka Muja Fate do vijeka a ti sto si Bosnu htio na konopcu srama sebe objesio! Jedan Predsjednik, jedan Parlament, jedna Policija,JEDNA DRZAVA,JEDAN USTAV, JEDNA i JEDINA BOSNA i HERCEGOVINA! BOSNA4EVER!