Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gleda u nju kao u flasu Stocka.
@gooUser1598610133 A kako 23% kad su Bosnjaci vecina u 7 od 10 kantona i plus Brcko pa i neke manje opstine u RSu????? Kako 23% de objasni vec vi to pricate samo da sebi olaksate poraz :):):):).
@akuzativ Ko Dodik u satorsko krilo od 15.000.000 ili ko Bake u maline a moze i ko Covic u Aluminijum
Komšić je najgora stvar šta se dogodila Bošnjacima ikad.
Al' je Željkan šmeki....ko mačak džigericu.
Jes blehnuo kao da zensko nije vidio u zivotu Kepec i ublehaner
ima jaku vanjsku politiku komšić, nema šta
Komšić se sastao sa zamjenikom predsjednika kućnog savjeta zgrade u kojoj stanuje i uputio oćtro ptsmo OKI-ju . Ima li on kući ogledalo pa da vidi koliko je jadan . Čovjek bez karaktera i morala , obični mutikaša koji samo vrijeđa i zavađa narode i jedan od glavnih krivaca za stanje u BiH.
...ahahahahahahah koliko negativnih komentara o predsjedniku Komsicu...ako je nelegalan i nelegitiman trebao bi Covke poslati protestnu notu Svedskoj sto se njihova ambasadorica sastaje sa Komsicem :D
metno bi tu sejdo bez bismile
Johanna...šta'š popit'? Mala...donesider nam dva konjaka....dupla...
Izjava bez smisla....
Sejdo,da te nema,trebalo bi te izmisliti!Bože,spaso nas!
htio je da kaže ako je konjak dobar za EU dobar je i za BiH
JA I???
Nikakav mali Shengen = Srboslavija nije potreban Bosni
ako iko predstavlja bosance to je zeljko komsic..nit ide po misljenja u srbiju hrvatsku tursku..jedina greska mu je bila koalicija sa sda..
e gledaj ambasadorice aviona a ne ono cudoviste iz Loch Nessa Bisera Turkovic
Onda popiše po jednu pa razguliše,e moj Sejdo Dritane!