Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar jos uvijek radi ovaj lojo u Sarajevu i prodaje pašcetinu ?
pa Glasaci trojke tu su redovni kupci
Sad ce ovi u RS-u da je kazu da je to terorizam na Srbe u Sarajevu..
@gooUser1710676315 .... gdje to nema dzamije ????
315@ Pa nema kad ste ih već porušili i zapalili i kad vam vjera dozvoljava rušenje bogomolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije poenta svinjetine, poenta je da vlasnik otvoreno mrzi državu u kojoj prodaje svoje proizvode. Ne znam kako opstaje, možda pere pare pa otvorio pekaru jer rijetko ko ulazi u nju. Ako već mrziš Bosnu, idi negdje drugo.
Ako je istina ovo za svinjetinu, treba ga objesiti mamu mu jbm jadnu
Vlasnik je Burlin tajkun i rezimlija... a to je pravo lice gradjanske drzave .. Srpska nema cijenu
Ma ne treba ovo raditi treba gospodski ignorisati radnje tako ce sam otici
Da smo mi kakav narod on bi vec prije dvije godine sam zatvorio, kad je pisao one statuse....Samo prestanes kupovati i to je to....Ne treba cigla
Samo gazi
Povijesno dno Sarajeva, sila, nasilje i mržnja u ime ekstremističkog poimanja religije. I nijedan političar i vjerski vođa da ovo osudi.
i ne treba, onaj ko podrzava ratne zlocince nema sta traziti u herojskom sarajevu
Kao prvo, gdje je taj inspekcijski izvjestaj? Bas me zivo zanima ko je to odradio, kako i kojom metodom. Ili je samo patka u javnost, glupost. Najjaci su mi ovi sto drame zbog svinjetine (ako je i bilo tu) a drmaju se alkoholm redovno, kockaju, varaju, lazu i odjednom ono kao samo svinju ne jedu. I ne znaju sto je ne jedu.
Kao katolik , Hrvat, koji ima sarajevsku diplomu ŽALIM zbog ovog i slicnog ovome. I pitam se zasto? Imas pekare gdje vecina stanovnistva ne jede svinjetinu, zasto to radis? Mislis da ce ti se dobrim vratiti? Zao mi je koliko je narod postao zao, tu sam za praznike i prvi put se osjecam kao stranac (nakon 10 godina sto dolazim svaki put)
Zato sto vlasnik uvaljuje krmetinu bez znanja u junecem bureku.. i btw velica genocid i ratne zlocince
Licno ne znam ni jednu pekaru koja pravi taj krmeci burek u Sarajevu svakako nije smjelo pisati jedno a prodavati se drugo jednostavno.
Neko se nakrhao bureka!
😂
Ovog toljagama treba ganjati dok se ne protjera iz Sarajeva
Protiv sam bilo kakvog unistavanja imovine, najveca mu je kazna nekupovati.
Bravo, bas tako
Nije to način! Nemojte kupovati kod njega i gotovo, pokupit će se sam. Ovo što radite je dokaz da ste isti kao i on, samo u drugom taboru! Zamisli ne zna se ko je ubio Dženana, nema istrage a zna se DNA sastav bureka a da nigdje nema crno na bijelo...
Bas.
Ovo nije pravi način. Ako se nekom nešto ne svidja, onda samo ne kupuje i ignoriše i to je to.