Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Nevine zrtve, civili, su kao prvo zrtve, ljudi,, zitelji planete zemlje....isto kao i svi ostali. Rato je ljudina.
Rato je uistinu čovjek!
@Muha9941 Muhice historija je od septembra 93, miša mu ebem dogovorili smo se da učiš istoriju?!
prije sam mislio da glumi suosjecanje, sada uvidjam da sam pogrijesio u vezi ovog covjeka! veliki korak ka naprijed.
SVAKA CAST! Treba svu djecu uciti o zlu koje smo mi prozivljali da se vise nikada i nikome ne ponovi.
Ebeno je gledati travu odozdo?!
Cuj klixa kae Rato Rajak na slici desno. ma jok mi mislili ovaj lijevo sto uci fatihu Rato😂
oplakah :D
Ako je iskreno i iz srca onda postovanje za tebe, Bog zna najbolje
AQmegaX i katonix = fašisoidni kozoyebi
OVO JE DOBAR ZNAK: Nisu svi bosanski pravoslavci pristalice ekstremista iz Tariguzije (kalibra Vučića, dačića i t.d.) pa da im uzor budu oni koji dilaju (čak i sopstvenom narodu) ekstremističku domaću rakiju sa metilom (osljepljivačkim otrovom).
korak naprijed i nesto pozitivno
Hvala bogu pa ima normalnih srba.
Nikad nije kasno,katarza je nesto veliko Svaka cast
slaba je vajda od iz
slaba je vajda od iz
Održa radikal lekciju demokratima iz SDS-a a pogotovo takozvanim socijaldemokratima iz SNSD-a . . . Učite Duduče i Govedarica . . . ! ! !
Vidi, vidi što se "demokrati" i tzv. "socijaldemokrati" minusima oglašavaju . . . NIšta čudno, od vas se bolje niti ne očekuje . . . ! ! !
@bulletpro . . . . Valjaš gluposti, kod Šešelja su sve budala do budale, a evo nisam znao da se da i neki časni izuzetak pronaći i zato mu SVAKA ČAST ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast ovom covjeku bez obzira sta misli ali bi se i ostali politicari trebali ogledati o njega pa da nam svima bude i ljepse i bolje a tako toga malo fali