Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci umjesto da izaberu nekog mladog, pametnog, mudrog koji će zastupati i boriti se za interese svoje zajednice i naroda, njima su preči izgleda krezavi kozoje.bi koji su ih ubijali u ratu, a danas im prodaju priču o suživotu tamo gdje su oni manjina.
NAKON ŠTO JE PROPO PLAN VELIKE SRBIJE OVAJ TUPAVI ČEEETNIK PODVIO REP KO KUJA I VRATIO SE U GRAD KOJEG JE GAĐAO S BRDA SAD ON ODJEDNOM FIN, NE BI MRAVA ZGAZIO OBJESITI GOFNO NA PRVU VRBU U GORAŽDU
KOLIKO JE OVAJ MONSTRUM S BRDA POBIO CIVILA I DJECE U GORAŽDU JA DA ŽIVIM U GORAŽDU JA BIH GA SAČEKAO I POLOMIO MU OBJE NOGE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo se samo nama može desiti. Da glasamo za onoga ko nas je ubijao. Hajd neka jedan Bošnjak prodje u Banjaluci. Užas
COVJEK OSLOBADZAO SVOJ GRAD OD MUSLIMANSKO ISLAMISTICKIH TERRORISTA POVEZANIH SA IDILOM !!!!
Da li u Skupštini RS-a ima bivših pripadnika Armije BiH?
@Bahrudin BAHRUDINE, MATERE TI SE NAHEBEM. U TOM SLUCAJU, NA CIJELU SDA TREBA PUCATI. TO SU NAJVECE BALIJE, KOJE POSTOJE. DOSELJENA VLAHADIJA IZ SRBIJE, NA CELU SA ZIVKOVICIMA.
Pa mi tacno nestat trebamo, da nam se sjeme zatre! Dat ovo drzave sto je ostalo siptarima.
Ovaj ima godina ko Broj 1 iz Alan Fordova! 94'-te bio star!
Alija Izetbegovic je potpisao aboliciju za sve ucesnike rata izuzimajuci ratne zlocince naravno..tako da je malo bezveze sav bijes sruciti na ovog jadnika..bosnjacki politicari (citaj SDA) se bave obicnim populizmom i sustinski nebitnim stvarima a zapravo sustinske probleme zaobilaze..bili su ili su jos uvijek u koaliciji sa SDS, SNSD i HDZ sa Covicem koji zapravo Neprijatelj Br. 1 Bosne trenutno!!!
stariji bio 94te
Goražde je četiri godine rata bilo okruženo srpskim vojnim snagama.U svakodnevnim granatiranjima je ubijeno ili ranjeno na hiljade građana a među njima više stotina djece. Za ta nedjela ni jedan srpski vojnik ili oficir još nije odgovarao. Sve dok se ne napravi pravedniji odnos u smislu odgovornosti za ratna dešavanja, likovi kao Daliborka i ovaj njen kozar neće biti dobro došli kod normalnih Goraždana. SDA-ovci to svakako nisu!
"U politiku sam ušao da probam ostvariti penziju" HAHAHAHAHAHA pa majko, de malo to suptilnije jaraniko
Pa sta ocekivati od FGRovaca... Jos ce da mu se izvinu sto je pucao na njih... Ko nas bre zavadi...
Svi natjerani i svi morali... Jos da je rekao da je raznosio hranu po liniji, povjerovao bih mu...
klasicna faca jednog intelektualca...
isti sabit iz tarćina..jadan čovjek..ode karijera,al sreća pa su se njegove komšije dobro pokazale u ratu,..kažu,nikom dlaka z glave zafalila nije...buhaaahaha
možda je slučajno kakvog mudžosa u oko pogodio,ništa bitno...smiješni ste ,...pa, naravno ,ko god je nosio pušku,gledao je da smakne onog s druge strane,ili su bosnje pucale u zrak ,ko na svadbi..ccc.pljuc,pravite targete od nesretnih ljudi,fuj!
To je prije rata bilo, covjek isao u lov, majku mu.