Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad više policije, a nikad više kriminala
svaki policajac koji primi mito je gori od kriminalca...barem za drzavu
@skytech Da, budzet rasporeduje Kanton kako zeli, ali je stvar da KS ima koeficijent 2, pa onda mogu ispratiti vece plate.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Došla doktorica kod krojačice da joj skrati kaputić . Ova je naručila 27.Juna 2018 u 09:30h
Udarite po ovim demonstrantima sto traze povecanje penzija i plata. A onda kukajte kada odete u penziju kad vam bude 3 stoje penzija. Idioti slozite se sa demonstrantima pa udarite zajedno protiv ove vlasti.
Penzije će i tako biti ukinute, tako da im je sve jedno.
Ma kakva policija i naša država, neradnici mrtvi,nehljebi.. Ugostiteljima,a posebno konobarima dati beneficirani staž.. Radi se vikendom, svim mogućim praznicima ) Bajram, Nova godina,Božić, 1. maj, prekovremeno, fizički rad, itd,itd, itd...
koliko je policajaca na fotografiji?
Dakle da halalimo cvaju koju uzmu kad nas zaustave, ha?
Kod policije je penzija ko menstruacija kad ti dodje traje jedno pet sest Dana a poslije je mos jebat
Najmanje i rade,gotovo i nerade da rade nebi bile tolike krade.....
Policija je najgrlatija kada su primanja, pare i privilegije u pitanju! BiH stvara povlašćenu kastu, otuđenu od realnog stanja u društvu. Kako bi bilo da se smanje benificije, da li baš svi rade toliko naporne poslove da bi mogli ići u penziju sa 50 godina života. A onda se nacrtaju kao savjetnici i "experti za sve" po raznim institucijama. Mladima ne daju progledalti. Benificije ukidati!
A znao si se Mirza Hadžiabdiću ulizivati HadziKifli koji te je obrlatio za kolektivne ugovore i tuzbe, prodao svoje kolege kako bi dobio visi cin itd. https://www.klix.ba/vijesti/bih/pripadnicima-sarajevske-policije-izjednacen-koeficijent-za-obracun-plata-sa-sluzbenicima-u-fbih/170201084#1
Zato je policija bila danas na protestima skupa sa penzionerima samo s druge strane ograde he he
ja im ne bi dao nikako penziju, ni po čemu je nisu zaradili, krade se na svakom koraku
Dobro je ovo, kaže radi 30 godina, a šta se računa za onih 10 koji ne radi... Ja mislim da to u stvarnosti izgleda obrnuto, ali nažalost važi to što se piše.
Hapsi policiju
Ne sekiram se za policajce. Samo pogledam njihove vozne parkove, kuce, stanove, vikendice. Sve lafo frontalni kokuzi, a zivi se kao da su direktori. Cast rijetkim izuzecima koji su apsolutna manjina.
Zato bez petaka ili stoje minimum, rucka i pica ne završavaju smjenu. Go olos, potrcat ne mogu, samo kazne znaju pucat.