Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća korona ste vi mediji! Drži strah, pa makar od promaje
ima zive i u tuni, pa je jedem, sta ces, umrijeti se mora. Najveci ubica je kisik jer svi mi eventualno umremo.
Evo ti antivaksera na komentaru inace poznati genijalac koji se u sve razumje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoćel se opet morat sa rukavicama i maskom po brašno u bimgo ?
Neće pametnjakovići seljački da se vakcinišu, narod je ovca, a onda im krivi zdr. radnici što su pune čekaonice i satima čekaju na red, stoka ko god je mogao a nije htio vakcinu, definitivno.
Neće pametnjakovoća seljački da se vakcinišu, narod je ovca, a onda im krivi zdr. radnici što su pune čekaonice i satima čekaju na red, stoka ko god je mogao a nije htio vakcinu, definitivno.
Vidi neskolovanih antivaksera sto pametuju a sve više djece se zarazuju sa teškim virusima.. Balkan je prepun doktora sa istim diplomama kao kod Bakirove Sebije
Dinček, idi stani u liniju za šestu, 100 % te štiti od svega 🤣
Uh dobro je! Vratila nam se gripa! Protekle tri godine niko nije cuo za nju!
Znaci 3 verzije gripe hahahaha
Ljudi ne zaboravite na dosta cajeva, voca i C vitamina! Jacajte imunitet! Najbolje sredstvo protiv svega!
I mala djeca znaju da se doktorima placa da bi ti dijagnosticirali koronu.A to onda satanistinkoji vladaju svijetom koriste da bi nas kontrolisali i sprovodili svoje satanisticke planove.Naravno korona je samo jedan od mnogo stvari sa kojim nas kontrolisu.
Hahaha kako zajebavaju narod da se vakcinisu
FGR naprosto plače za novom medijskom agresijom. Forto dao nalog da se prave preliminarni spiskovi za vakcinisanje kod Vučića. Ministar saobraćaja je onezbijedio besplatan prevoz za primanje 3. vakcine i velike doze Open Balkana.
Here we go... Začarani krug ratovi i pandemije, najbolji profit
Kako covid 19 dodje treći po redu kod ovih gripa hehe
Urotile se svjetske sile da syebu balkanske narode. Boje se nase pameti, znanja, razvitka i boljitka naseg jer kao sto se vidi Balkan nezadrzivo srlja u bolje. To bog vise ne zaustavi.
Bas čudno da toliko prehlade ima u JANUARU! To NIKAD prije nije bilo. To mora da je nešto NOVO!
Sejo Brajlović prešao na Islam
Sejo prešao na suđukice bez kožice
Ma kakva gripa i te gluposti,nego dajte vi nama vaznije informacije, kao sto npr,da li je istina da visokorangirani politicar napusta SDA i prelazi u Nip,cijeli grad o tome prica,a ako je istina,nek mu je sa srecom.