Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parking
ma nema tu šta konkurs....nek ostane ona džigera što je bila kad je bio SFF....kad nisam kolaborirao u tom momentu! im'o i nakve goste....sramota me bilo pravo....džigera, đevojke ravnih crnh dugih kosa našminkane i momčine u uskim bijelim majčicama da se vidi napredak....a tuknu na znoj svi skupa...i hopa!
Dugih crnih kosa??
;) da, kosaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sad izgleda odlicno, samo dodati red mali banderica koji ce prolaziti kroz sredinu
I dva semafora.
de prvo rijesite vodovod i kanalizaciju. ima u skorje vrijeme da sve popuca.nije nista mijenjano od cara Ferninada.
Bitno je samo da nema ljetnih bašti i kockastih glava...i ovako je odlično
Kafane za SDA Kockice ! Zimi prostor za sitresanje ćumura i ćuvanje koza što će čitavom protoru udahnuti čarobnu atmosferu proteklih vremena koju su aktuelni stanovnici poniješe iz zavičaja !
Da je nekako ukopiti ljetne bašte i parking ispred kafića.
Evo ideje: Nemojte izroviti "Štrosu" k'o što ste Baščaršiju. Hvala.
Zašto ne? Trenutno stanje u Štrosmajerovoj je veoma loše i obavezno je potrebna promjena. Nadam se da će ukloniti i većinu ovih reklama te naložiti radnjam da ih postave mnogo suptilinije.
:)) radujem se prijedlozima.