Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
balkan ne spada ni u top 10 hemeroida na svjetskom musculus sphincteru ani externus
ali zato ovaj kenan prof. spada među ljude čiji će komentari biti izbrisani ako budu protiv njega
@demowho1 a sta predaje na fpn
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAD su razmontirale Jugoslaviju koja je bila prijetnja njihovom imperijalističkom sistemu, a ko bonus su dobili geostrateški položaj za svoju bazu na Kosovu (druga najveća vojna baza na svijetu). Vlada je svoj posao završila, sada nastupaju korporacije iz SAD-a koje će da "obrste" prirodne resurse iz exYU kao što je rudnik Trepča na Kosovu koji vrijedi desetak milijardi dolara (samo poznati iskopi). Dalje tu su izvori pitkih i mineralnih voda po BiH te eventualna nalazišta nafte.
Provjeri malo listu svoju na FB, mozda ti dolaze te FAKE NEWS??! Ne mislim da nesto nisi upravu( ovo geopolitike zarad), ali UPAMTI "onaj ko krivi druge a ne sebe, u ovom slucaju strance, taj ili je bolestan ili je SDA/SBB itd uhljeb" Nemoj dzaba! promjeni se dok mozes, trujes i djecu svoju ako ih imas :( majke mi moje!
@6FeBTzReVoLuCiJaa Ja nisam bilo kakav uhljeb nego sam samo realan. Pa ko je finansirao SDA i ostale nacionalne stranke u regionu nego upravo SAD. Alija sa 300.000 manje glasova od Abdića posta predsjednik? Ko je davao oružje i nama i Hrvatima nego SAD, samo da se ratuje i država uništava. Jesu li i Irak, Afganistan, Libija i Sirija isto fake news sa Facebooka? Nemoj biti naivan. Ko nam je nametnuo ovakav ustav da budemo nefunkcionalna država? SDA i jeste njihov igrač.
A ponadali se u Sarajevu politicari, evo ga Dejton 2 :)
srbija je TURSKA i spada a po njihovom, ne spada
srbija je TURSKA i spada a po njihovom, ne spada
Pametno, mora se postupno i uz dogovor lokalnih aktera. HITNO je dogovoriti oko predsjednickih izbora pa ce onda valjda i drugo lakse ici. Prijedlog sa interneta: https://www.youtube.com/watch?v=jENwfy9QP40
Amerika je prisutna u nasoj zemlji i ona vrlo dobro zna sta se radi a dobrim dijelom i komponuje politicku svirku u BIH.Prema tome,nista se nece mjenjati.Mi zavisimo od njih i oni trenutno ne zele da se aktivno uljucuju u rijesenje problema po BIH.A ni mi to ne zelimo.Da zelimo,mjenjali bi se i mi i mjenjali bi politiku aktuelnu politicku scenu. Dejton 2 je SUPLJA prica.Amerika ne zeli da mijenja nista na ovom podruciju.Nije im u interesu...
Amerika ne komponuje "političku svirku" u BiH koliko to misliš. BiH je sada skoro pa u potpunosti okrenuta ka EU. Nakon neuspjeha SAD da riješi krizu u Bosni, predani smo Evropskoj uniji koja sa nama ne zna šta bi, budući da je ovo doslovno američki teritorij na tlu Evrope. Amerika nema apsolutno nikakvog interesa u BiH, a bez interesa nema ni djelovanja.
I ja sam lud što ulazim u raspravu sa neobrazovanim Bošnjama...
pod 1 . amerika i te kako prati sve na balkanu. pod 2 . taj nepoznati guverner sto pise pisma nije amerika. samo bosnjo pridaje paznju onom bezveznom pismu koje ni za klozeta profesore sjedi 1 nije za tebe geo politika
Bh. političari u kontinuitetu već 20-ak godina računaju na to da se dio njihove odgovornosti za stanje u ovoj državi može prebaciti na međunarodne aktere. Svaka priča poput ove o sazivanju "Dejtona 2" dobrodošla je da skrene pažnju javnosti s njihove odgovornosti za katastrofalno stanje u državi. SDA/SBB/HDZ/SDS/SNSD i naravno SDP u kojem nisu svi, al vecina jeste kriva za ovo stanje!
U Bosni imadu Bošnjaci hristijani, grčkog zakona ,rimskog zakona Bošnjaci muhamedanskog zakona.... iz " Načertanija" Ilije Garašanina 1844
Jest al usrase ovi "93 ce :( sad tu istinu ne mozes ponuditi nikome :(
KOJA JE OVO HABLEĆINA .....I ON NEKOG DA NEČEM' NAUČI!
Bosnje vise nisu u milosti gospodara. Prnuli u fisek, nikad nisu bili u goroj situaciji, a bice im jos i gore.
Balkan i ova zemlja ce za Ameriku biti prioritet u odprilike jednakoj mjeri koliko je to prioritet Rusije pa i Kine koja je pored ove dvije velike sile postala treca velika svijetska sila sa strateskim ciljevima i interesima.
Ko bi još imao želju ući u ex-Yug znijarnik? Mafija vlada, ne da se nikome rizikovati život ili gubiti vrijeme na nas...samo drže nivo da se njima ne prelijeva ovo naše st(r)anje!
Zmiju ga loma profesore
Rašidaga jarane,nije u SAD problem! Problem je u našem narodu,koji bira vodje koji su prespavali kapitalizam!
RASIDAGICU JE3EM TE U CALE
ESREFEEEE ESREFEEEE ESREFEEEEEE ESREFEEEEEE ESREFEEEEEE ESREFEEEEEE ESREFEEEE ESREFEEEEEE ESREFEEEEEEE NAPUSI SE KU₹CINE