Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo iz SDA! Povucite se iz vlasti sa svih nivoa!Srušili ste BiH !
Bolje da se ovaj narod povuče iz drzave jer mi ovo dozvoljavamo
jos za dvije godine kada bosnjaci izgube premijera , mada i Denis nista nije napravio bosnjaci ce biti ko romi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koju god naciju ima neka samo radi posteno i po zakonu. Cestitam
Svi smo mi Bošnjaci bez obzira na vjeru :)
Vidi kako je fino iz biografije izostavio period 1990. do 1995. god. :) Samo pet godina nedostaje..mozda je u tom periodu bio nevidljiv:)
Ode ovo na Ustavni Sud.
Srbi i Hrvati ponovo nastupaju zajedno protiv Bošnjaka u državnim institucijama, a Bošnjo kao i zadnjih 600 godina, gleda i ne vjeruje, a ponekad i zakmeči.
gdje je problem ako smo za multikulturalnu BiH
Čestitke gospodimu Ranku,i puno sreće u radu,srećno i dugovečno,na mnogaja ljeta.
Samo sudi jarane pa bio i eskim...a to jesil Jovo, Ivo ili Alija who fucking care... Al su Dodika zahebali hahahaha joj ridji zmaj si
Igrom slučaja poznajem ovog čovjeka .Mogu reći da je čovjek prava raja ,pravi sarajlija ,neopterećen nacionalizmom. A znam da je i jako stručan , znam koliko mu je posao tužioca ugrožavao zivot i njega i njegove porodice . Vjerujte ljudi ovaj čovjek je super.
Fahro je izabro srbina cestitamo , bosnjaka nema na visokim funkcijama jer se ne skoluju dovoljno , babini sinovi koji se skoluju zaglave odmah u telecomu il nekoj agenciji i tu truhnu do kraja zivita gledaju kroz prozor i primaju 2-4 milje cekaju djumu i onda pravac apartman bjelasnica il makarska ....srbi kad zavrse skolovanje onda se usavrsavaju dalje i dodju do predajednika suda ...procitajte malo biografiju covjekovu
Nabijem na karinu i tebe i Srbe i usavršavanje.
ljudi, čemu panika odmah, možda je neki halal vlah, pa bude dobra ikebana?
Hajd' ako je zavalio rahmetli Aliju njegov otac,valjda ce sad sin pripaziti sina.Normala.
gdje ste sad idioti sto ste protiv Meddzide Kreso srali... jebace nam ovaj satro ostali (u stvarosti vlah) majke svima od do...
Čemu tolika buka, izgleda da čovjek ne pripada ni jednoj od tri nacije u BIH
Kako ne pripada? Vlah po ocu i materi!
Uskoro će gospodin Fahrudin Radončić da primi u svoj toranj sve šehidske porodice i demobilisane borce, te će svima da podijeli hedije od po 1000 KM. Da li je neko ikada čuo Radončića kako afirmativno priča o gore navedenim kategorijama?
Zašto je sjednica održana u Mostaru. Kakvu poruku dobijamo? Znači započela je igranka, a to stranci definitivno jasno vide!
to tako ide sad srbi sude bošnjaci idu u zatvor