Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno ljepsu sliku niste postavili. :)))
@mlacmudan Još im sa Džumhur, u zanosu, nedostaje.
hahaha stvarno ja grdnijih likova nisam odavno vio pogotovo Ramiz Salkic. Ja mislim da do 30 godine nisu znali sta je vrsta zivotinje.
sprdati se necijem izgledu je odlika najprimitivnijih ljudi
Ona je samo IZVRŠILAC i ništa više !
Niko te nije natjerao da uzivas beneficije tamo al ti ostavku ne bi dao i da si samare primao. Da je Bosnjake predstavljao neko dostojniji ne bi se Dodik tako ponasao. Kao i sa novinarima...Dodik mnogima da intervju a bezobraznike otrese.
i.imgur.com/Nu3VCFt.png Vlasi, Srbi, Rumuni, Zap. Bugarska, Bosnjaci, Hrvati, Makedonci, 1/3 Moldavaca, 1/3 Ukrajinaca, 1/3 Madjara, 1/3 Slovenaca, 1/3 Slovaka, 1/4 Czecha, 1/4 Austrijanaca, zitelji Sardinije, 1/5 Rusa, 1/5 Albanaca, 1/5 Grka ..... SU JEDAN POTPUNO ISTI NAROD
Vidi Salkica sto se nabacuje Zeljki
Ramiz Salkic je nas dozivotni potpresednik Republike Srpske.
Salkicu, čobanu sa Vlašić planine, nema tu razlike ,osim koja riječ. Dovoljno da tebe žednog prevede preko rijeke...
Nikad mi neće biti jasno zašto klix potencira u pisanju manji bh entitet i po nekoliko puta. Ne možeš ga smanjiti no što on jeste. 1% manje i dobro jeste manji, i šta sad, pomalo je i jadno u svakom članku isto pisati.
@bendzi777 vjerovatno zato jer portali iz rs pisu o zajednickim institucijama, nivou bih blablabla uporno izbjegavajuci rijec DRZAVA A od Une do Drine i od Save do Neuma je samo jedna DRZAVA koliko se god to nekom svidjalo ili ne
Vidi sličure, ljepotan
Ramize , kad su srbi u pitanju sjedi jednog za sto na rucak a drugog pod sto i stani mu na glavu. Oboica ti isto misle
Gosp. Salkiću, sigurno više nećete imati priliku ponoviti ove izjave. U svakom slučaju, sve čestitke Vama za Vaš rad, nije Vam lahko.
Da nemate sta zajednicko😄😄😄
Mora da je to Dodi promaklo.Otela se .A Dodo nema vremena čoJek po svijetu putuje.Svaki drugi dan je u Srbiji pa u Moskvi.Ne može čoJek sve to sada da pohvata.Morat će ona njemu u Istočno Sarajevo na raport.
koje face 🤣🐽🐒🐃
Dodje mi na um pornić Ramiz i Željka. To bi se gledalo više nego Severina. To bi bila dobra poslovna ideja.
Izgleda da bi mogli Ramiz i Željka. Daj Bože na hajr i na dobro.