Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas je svako legenda.zato smo tu gdje jesmo.idemo nigdje.
Mrš šugo jedna, vama FGR-ovcima je empatija nepoznanica!!
Mater vam hebem pročitajte vaše komentare sa orethodnog članka i uporedite ih sa ovim sad, licemjeri!!
Stan u centru grada? Zbog cega? Po cijeli dan u Ferhadiji, upali tranzistor. Vidjela sam da mu covjek da hamburger on ga psu daje. Moze raditi kao nocni cuvar negdje ili nek ga socijalni rad smjesti. Ima mjesto za migrante moze i za njega. Cuj stan, a ja 150 000 na 30 godina. Cime je zasluzio stan? Ne kontam, a vi?
Pa mora i pas jesti.
Pa legendo mogla si manji stan, kad vec spominjes 30 godina 😉
Klix sto nedate vece komentare da objasnimo kakvo govno vi nazivate legendom grada sram vas bilo treba vas izbrisati ko vi nase duze komentare
Pas je prekrasan
Jao jao... Spavajte udobno debelo-masni-gmazovi, ne obraćajte pažnju na ovakve nesretnike pa nije ga vaša mati rodila, neka crkne više...
Ima stotine sarajevskih legendi,kad se sve sabere što je poznato,oko 800 miliona KM su ko i ove deke ovom maznuli od Bošnjaka preko SDA države.
Strašno ... zao mi je čovjeka
Pa kupite čovjeku gasonjeru od 30 m2..Tajkuni Sarajevski neće ni osjetiti a uraditi će veliko dobro djelo!
Voli on ulicu i pivo, nece taj raditi. Đesi proveo citav život na ulici? Eh to je tvoj izbor. Posla u Sarajevu ima, idi budi nocni čuvar, čisti ulice i dr. zaradiceš i sačuvati dostojanstvo. Čovjek odluči cio život biti klosar i postane legenda grada i dobije san, a samohrane majke s 2 3 djeteta nemogu dobiti ni socialu a kamoli stan. "Sheet"država. Ramize,Smrzni se!
Na zapadu postoje ustanove u koje beskućnici mogu dobiti topli obrok i mogu da prespavaju.Stanove im niko ne dodjeljuje.I opet ima onih koji radije spavaju pod mostovima.Ovakvim ljudima je generalno teško pomoći.Nije možda problem negdje dodijeliti stančić ovom čovjeku.Ali to nije samo krov nad glavom,već i plaćanje režija.Zašto njemu, a ne nekoj samohranoj majci koja se uz to još bori da zaradi neku marku i radi možda po dva posla?
Ako je on nekom legenda meni nije.Legenda je neka samohrana majka koja radi i crnči da prehrani svoje dijete.Mora obići sto šaltera da bi dobila neku jednokratnu pomoć.Legenda je rudar koji ulazi u neku jamu pa mu opet država ne daje stan na veresiju.Legenda je zemljoradnik koji ustaje u 4 ujutro na -20 da pomuze krave.Legenda je neka starica koja je ostala bez ikoga svoga i sama živi negdje bogu iza nogu.
Buda - Jos u mladosti treba dsjeci stap na koji ces se oslanjati u starosti. Sta je radio cijeli zivot do sada? A sta sa hiljadama drugih kao on?! Eventualno, mozda ga smjestoti u dom staraca u Nedzaricima. Ali i u tom slucaju ima problema, tamo se ne smije lokati, pardon, piti alkohol! I on legenda? Ma dajte molim vas ..
kad god prođem pored ovog pjanca pitam se, kako jedan zdrav čovjek nije u stanju potražiti sebi neki posao. zar nije sramota sjediti i čekati da ti neko da rakiju i kiflu.
Pomoc covjeku
bOLI GA tuki, zivi u centru sarajeva
KO JE ZAPRAVO ON, I PO ČEMU JE LEGENDA? VOLIO BIH OBJAŠNJENJE
Ovakvih 20.000 po ulicama bilo kojeg zapadnog grada, sve legenda do legende.
Skitnica legenda? Svašta