Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin sam s dna kace i kazem da je ovo velika sramota!
Ostavite ljude na miru. Pogledajte to malo jada sto imaju i u kakvim uslovima zive, na kakvom terenu, jos ih vi napadate i unistavate im imovinu i ugrozavate zivote. To nema veze sa Srpstvom i Pravoslavljem. Neka vas je stid i sram, a tebi i familiji Hemede, zelim sve najbolje i da izdrzis svoj na svome.
svaka ti čast, ali šta je "srbin sa dna kace"?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja kad bih se priblizio toj kuci, pozeli bih samo tim ljudima da pomognem da zive u boljim uslovima. Upravo zato sto su se vratili na svoje i zele da zive na svom, u RS. Takvim ljudima treba dati podrsku i pokazati im da za sve ima mjesta, ne zamo za Srbe. Plus sto se vidi da je tu potrebna adaptacija kuce izvana i iznutra, dvorista i svega ostalog. Umjesto da im se pomogne i podrzi, divljaci im pale to malo imovine sto imaju. Neka vas je stid i sram.
bolan na sirotinju udarili
nažalos težak i surov živort je postao još teži ovim ljudima zahvaljujuću fašističkim strankama na vlasti i njihovim pomagačima, ovo i ovako nedjelo i zločin mogu samo napraviti monstrumi bez obzira iz kojeg naroda dolaze, a koji su simpatizeri fašista i nacionalista, jer da nisu danas bi se već znala imena počinilaca, za ovo sve su krivi dodik, bakir i ćović tri najveće nesreće u ovoj napaćenoj zemlji te njihove fašističke strnake
Nakon ove posjete, niko im vise nece smjeti prici a kamoli nesto unistiti...
Ovo je sramota i grijeh veliki. "Sa svim komšijama sam u dobrim odnosima. Zajedno radimo u šumi, teško mi je zbog toga". Bezboznici i neljudi, ko god da su, a nadam se da nisu komsije.
E Boze Dragi, ne daj Boze nikom ovakvog naroda..
Gledaj fotkanja, gledaj šou programa. Sram vas i stid bilo! Mater bi prodali za fotelju
ovakve stvari nemaju veze sa srpstvom pravosljavljem i slicno, ovo je cist dokaz kakva ste vi pogana sorta naroda to je ne vjerovatno..
Sramota i grehota. Ali ipak ima ljudi kao ministra Čampare i siguran sam da će biti zbrinuti te ispomognuti.
Humanitarna organizacija......
5 - 6 vozila policije čuva dvije ministarske guzice, da su samo 0,1 % te pažnje usmjerili na ove jadne ljude nikome ni na kraj pameti palo nebi da ih poprijeko gleda a kamo li da im ovako besramno prijete . . . ! ! !
Ma sramota velika!Stati ovome u kraj!
Srbska cast
@EuropeCrusader Mani se rogatice bolan, iz aviona se vidi ko je, pa pogledaj samo ovu jadnu familiju, SERE M VAM SE U SRED DODIKOVIH USTA, GROB MU OCEV JEBE M
@EuropeCrusader to nije nas problem, to je vas problem i vrijeme turske
Sokolac je još od 2. svjetskog rata poznato četničko leglo. Zar ima iko normalan da bi tu živio i još gore, vratio se ponovo?
ovi mangupi sto ovo uradise se mogu opisati jednom rijecju...pichke
Kakav mozak moras biti da nesto ovako uradis.Pa j3bemu dokle vise!
Meni je stvarno tuzno vise procitati ovakve vijesti.Odrastite vi iz RSa