Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači li ovo da je sljedeća mjera prema PTPC oduzimanje dozvole .... neće ih valjda do vijeka knjavat novčano a kazne plaća raja kroz TV pretplatu ... ? ? ?
95000 kazni za 250 tv i radio kanala za 2017. za ovakvo kršenje. To je prosječno 380 KM po tv/radio kanalu. To je premalo!!!! To nije nikakav kazna za njih. Kvota mora biti min. 3 milion novčanih kazni godišnje, tj. prosječno 12.000 po kanalu. Možda je to radnicima RAK-a puno posla :)
95000 KM kazni za 250 tv i radio kanala za 2017. za ovakvo kršenje. To je prosječno 380 KM po tv/radio kanalu. To je premalo!!!! To nije nikakav kazna za njih. Kvota mora biti min. 3 milion KM novčanih kazni godišnje, tj. prosječno 12.000 KM po kanalu. Možda je to radnicima RAK-a puno posla :)
Mi plačamo u preplati SVEEEE JBG
Diktatorska televizija
SFRJ 1964: U Beogradu predstavljena prva robo-protetička šaka na svijetu. Srbija 2018: Nadomak Leskovca svečano otvorena septička jama.
@Puska18Nevesinjska75 ZABOLI ME , JA SAM SA BREKE
@Puska18Nevesinjska75 nije beograd bio pod opsadom 4 godine krkane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radikalno povećati kazne, pa kad počnu da kenjaju jedni po drugima opleti po džepu. Kako bi se retorika naglo promjenila, preko noći....
UBI VAS NACIONALIZAM ISTO STE OVCE SVI REDOM,PRIMITIVNI STE,NEPISMENI I JADNI MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE SELAM IZ ZÜRICH
kako ti nije mrsko sam sebi pucati pluseve matere ti?
@AbuDzihad35Klixevi Treba ovu kljusinu jednostavno ignorisati, njemu je svakako najgore sa samim sobom. Pa i sam kaže da ga je stid samog sebe i njegovoga "babe". Koji parmak.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
blage kazne,čak bi mogle podsticati na dalje kršenje kodeksa
Hhhhhhhh mitomanija, laz i naricanje. =pcpt :)))
ptpc'