Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav program emituju dobro da iko placa ovaj "reket" da sad NE pisem koliko ih se uhljebilo u Javne emitere (RTRS,FTV,BHT) !!!!!!!!
p.s i kakv im je kvalitet slike !!!!!!!!! Jbte na FTV.u nisu u stanju uzivo pustiti novinara s' lica mjesta događaja ,nego k'o u 70-tim slika telefonske slusalice i slika lika kojeg su nazvali !!!!!! UŽAS !!!!!!!!!
Ne može se to rješiti dok se kakav sitan procenat od PDV-a koji za to ne ide ne dadne za RTV.
Daj ba prestanite je3ati sa tom pretplatom. Ukinite pretplatu, ukinite FTV, pojačajte BHT i budite prava državna televizija.
FTV samo jede pare, HDZ je naziva bošnjačkom, a Bošnjaci odlično znaju da nije njihova. Hrvatske i turske serije, partizanski filmovi i Duška Jurišić sigurno ne vrijede tolikih miliona.
Ne dam Avdi Avdiću ni pfeninga, seljačina prodata.
najbolje ukinut FTV a pare preusmjeriti na BHT
znaci necu ni dalje placat ono smece od programa, i "novinara"
Neka RAK zatraži ukidanje takse građanima jer sve TV kuće mogu živjet' od reklama koje trehaju (ne možeš utakmicu pratit od njihovih slajdova) a koje ne mogu neka se ugase.
Državna TV se plaća i u Njemačkoj itd..
Mozda se placa,ali nigdje nema toliko pozaposljavanog olosa.Pa njih je preko 3.000 uhljebljeno.Sta mislis sta imaju toliko raditi?