Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki Srbin koji gleda i sluša ovaj emiter će veličat ratne zločince, negirat genocid, mrzit NATO pakt i mrzit Miloradove neistomišljenike, ovaj emiter širi mržnjiu prema svemu što nije Srbijansko, udara na institucije države BIH, ovaj emiter na zapadu bi bio davno ugašen.
U prosjeku na televiziji eresa se prefiks srpski spomene do 100 puta svako malo presjednik dodik ovo, presjednik dodik ono.
Svi Srbi u jednoj drzavi, Holandija, Hag. Najtanja knjiga na svijetu---- srpska junacka djela
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
RTRS ne da je pristran nego bukvalno sije mržnju prema Bošnjacima. Ne postoji dobra vijest o Sarajevu ili Federaciji na toj televiziji. Ne postoji.
za rtrs sve tačno ali da ftv nije pristrasna smiješno za vrijeme durakovićeve vladavine u sivom domu bili su suport sdp-u preko informativnog programa i prije svega emisije 60minuta,sada u vrijeme vladavine džeme šabića suport su-sda-u takodjer preko informativnog programa i ukidanjima emisija koji su taj isto suport davali sdp-u i otpuštanjem novinara bliskih istom.džemo je za to nagradjen veleljepnim stanom u okijevoj zgradi na dobrinji.bht niko ne gleda i beznačajni su!
I šta su posljedice? Ništa! Prdimahovina, kao i sve ostalo u BiH...
novinari su najveće kurave. Odgovorno tvrdim da bez rezimskih medija nikad ne bi bilo prošlog rata. E da je bilo Interneta ....
Džaba vi kritikujete i dzaba postojite kad niste u stanju obezbijediti korisnicima da svi mogu imati Sport Klub kanal nego vas ljudi vuku za nos godinama. A kamoli sta drugo, vase odluke macku o rep okaci. A dnevnik i onako gledaju samo penzioneri.
Sto je istina istina sam ce srbin ako ima mozga primjetiti propagandu vladajucih i za to svi oni placaju mjesecno kako je dodik glavat pametan i kako ce zavrsiti kao u kataloniji.
a kszne?!!?
kazne
ma bustite taj brdski narod vidite da su se zakacioi.cijelim balkanom a misle da su upravuuu
https://www.kozarac.eu/novosti/ostale-novosti/2731-rukometni-savez-bih-haski-optuzenik-dragomir-saponja-je-komesar-za-kup-takmicenja.html
To je svima opce poznato... lazu sami sebe. Istina uvijek ispliva na vidjelo.
Cak se ni Srbija ne moze razvijati normalno sa ovakvom rodbinom o BiH da i ne pricam.
Do sredine 19. stoljeca u Bosni i Hercegovini nisu postojali ni Srbi, ni Hrvati. Postojali su samo Bosnjaci, neki su bili krscani, neki hriscani, a neki muslimani.
@Mickey100 Eto nek ti znas
Vijesti na RTRS-u 🙎🏻‍♂️🙎🏼
Na ftv u emisiji Posteno Niksic gostuje😂😂😂
Glupo mi je i uopće analizirat programe privatnih TV kuća, a PTPC sasvim sigurno jeste privatna televizija koja radi u interesu Milokrada Duduka i on istom u potpunosti vlada i istom upravlja u svakom pogledu ... Sjeverna Koreja, pa to ti je . . . !!!
Malo iz sehare :))) www.youtube.com/watch?v=XMgLiXI-zzE Original : www.youtube.com/watch?v=hbKm9qQnVe0 :)))