Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije genocid počinjen samo nad Muslimanima, već i nad Hrvatima, u Vukovaru, Posavini i u Hercegovini. Rajko Vasiću, sačekaćemo ako treba i drugu priliku, ali velikosrbi nisu dobili rat odavno, mozda drugi put vi odete preko Drine ili u Rusiju. Kako god je lopta okrugla, rat je nepedvidiv, jer niko nije pedvidio da se Bihaćki džep može odbraniti, a oslobodili su više teritorije nego što svi ostali skupa. Pazi šta želiš, Indijska poslovica.
@Trebinje1992 Isto kao u Srebrenici bi bilo da su uspjeli uci. Nisi bio na liniji, ne znas. Bihacki dzep je spasio broj vojske. Srba nije bilo narijetko pa nisu mogli upasti. Imali su masineriju ali dzaba kad se ne moze uci bez cizme.
@Emin Ne lupaj gluposti, VOJSKA RS je povucena od bolnice u Bihacu zbog opasnosti po Podrinje i Doboj, to je zvanicna verzija cime se pravdalo vojsci. General Milovanovic je zgazio oficirsku sapku tom prilikom, na kraju krajeva HVO je tada napredovao kod Mrkonjica, Srbi su ratovali protiv 3 vojske tada i opet sacuvali narod i teritoriju, ne okrecite istoriju. Dali su sve za Romaniju od koje sada nista nemaju, rupa... Brcko je distrikt jer se moralo ispostovali 51/49 sistem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rajko mamicu ti tvoju cetnicku
Treba se uvesti strijeljanje defnitivno
konvencija o ljudskim pravima djelomično takvu vrstu kazne zabranjuje, jer daje čovjeku priliku da se popravi... razumljivo sasvim, ali za ovakve genocidno-huškačke izjave, ne postoji druga pristojna kazna
metak
Rajko, derecas se: majko!
Srbi su genocidno pleme.
Kako se medjusobno caste, ko zna kad i gdje dogovorena uzajamna predizborna kampanja...ccc
SNSD je spas za Bošnjake. Niko nas ne opominje i nacionalno ne osviješčuje kao oni. SNSD mora opstati na vlasti, ozbiljno vam kažem. A ne kao komunizam- ubijede te u lažno bratstvo i onda ti "braća" zabiju nož u leđa. Puna podrška SNSD-u!
Dobar srbin mrtav srbin!
Postoji li atentat? Hajmo se skupiti, dati para, platiti nekom mafijašu i da fino počne likvidirati ovakav šljam.
Kako sam sebi čovjek da auto go....i ogranici sebi kretanje...
Zelimo ti dug zivot uz tesku neizlijecivu bolest, jer takvi debili kao sto si ti ni ne zasluzuju bolje
Sta mislis da sacekamo tebe negdje pa da te dobro izgenocidisemo?
RAJKO IDI LIJECI SE GENOCIDASU BOLESNI
Rajko ako čitaš, jebbem ti dijete, unuče, najmilije što imaš
E moj rajko, niste nam 4 godine nista mogli pod punom ratnom spremom, naoruzani do zuba uz usa/eu embargo na naoruzavanje dobrih bosnjaka i ti zazivas novi rat?! Ne znas o cemu pricas. Ja bih se molio na tvom mjestu da se ne zakuha.