Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put nakon dugo vremena jedna pametna misao iz usta političara. Neka Raguž nastavi principjelno i da podstrek ispunjenju te zamisli: DAJ OSTAVKU I POVUCI SE IZ POLITIKE. Mnogi mladi ljudi, neopterečeni duhovima prošlosti, sigurno će napraviti više od vas i to iz prostog razloga što vi niste napravili ništa.
kako sulejman nesretno preminu, tako se u ovaj krug poceli okupljati antipatriote i neznalice. raguz je bio ustasa 90ih u ratu, 2000 u HDZu, i 2013. u ovom Ljubicevom HDZu, a ima jednu srpsku vrlinu a to je da umiljato slaze, ovisno o tome ko mu je publika
Kako mozes da dovodis druga Raguza, u tako neugodan polozaj...
Jedan od rijetkih političara za koga se može reći da ima NEŠTO poštenja,i potpuno se slažem da svim onim političarima koji su u vlasti bili 1 minutu,treba zabraniti daljne kandidovanje!
Produzena ruka HDZ BiH i Karamarka, moras igrati kako ti se naredi a ti sviras ovdje kurcu po javnim glasilima.Ljubic je tiho otisao a i ti ces ne budes li radio sto ti KRADEZE kaze,zato i imas problema u sredisnjoj Bosni sa Josipovickom i Vidovicem.
Neki dan viđen s Markom Tadićem iz Inel Meda "na kavici" u Sarajevu. Dotični ima krivičnu prijavu u Republici Srpskoj zbog privrednog kriminala , a još je uključen u nekoliko policijskih istraga. Lijepo društvo za vizionara Raguža.
ovaj raguž je najveći lopov a još je i ružan ko konjska guzica.
Ko o čemu, k...a o poštenju. Politika njegove stranke je podjela svega, počevši od djece.
Martin - jedini normalan HDZ-ovac
Dok ne pročitah u članku i ne znah iz koje je stranke ovaj Raguž, ali sam znala da je nešto mijenjao stranačke boje.. .. Ali ako je on "nova politička generacija" ove zemlje, a već se stranačke farbe uplijesniše na njemu, onda je šansa da ćemo stvarno imati neku novu političku generaciju, za nas stvarno nepovratno izgubljena..
"Dolazak Evrope ne granice Bosne i Hercegovine predstavlja povijesni momenat za BiH" Nemam nista protiv ali DOSTA-DOBRO te je vise :) :P
Martine, 20 godina nas ti i takvi jebete u mozak, dosta vas je vise.
Šuplja
Popisni listici su takodje diskriminirajuci,zasto se nije uvelo na popisne listice Bosanac i Hercegovac,etnicko porijeklo i religija.Tako bi svi bili ravnopravni i mogli se izjasniti onako kako zelimo?Ovakvo uredjenje popisa je ocuvanje kaosa u drzavi a sve zarad licnih interesa politickih lidera( vlast,pljacka gradjana,kradja svega i svacega bez odgovornih pred zakonom...jednom rijecju anarhije).Sankcije od MMF- a i ostale sankcije samo ce opet gradjani ispostiti. Zasto?
1. Nacionalnost je bazirana na imenu zemlje u kojoj zivis -Bosanac i Hercegovac 2.Etnicko porijeklo je bazirano na porijeklu-Srbin,Bosnjak,Hrvat,Jevrej,Rom... 3.religija/vjeroispovjest -pravoslavac,musliman,katolik,ateist...
Kako druze Raguz, kako od Vas i slicnih u drugim strankama, doci u priliku reci: Dosta. Ako me ista jos malo zaboli u ovoj zemlji u vezi sa politikom, onda je to licemjerje poput doticnoga. Sta su na to rekli u krugu 99 pospanih besposlicara? Nista. Nedjeljno drijemanje.
A krug 98 iligerijatrija truje li truje nedjeljom kad imaju pametnija posla recimo provesti u krugu obitelji i sl. Ma da mi je znati tko ovo plaća
"On je upozorio da je neophodno prihvatiti da je BiH zemlja tri naroda, što ona jeste svojim temeljima, i svih njenih građana, dodavši da sa tim temeljnim pravima nema manipulacije". Gdje je tu ravnopravnost svih gradjana u drzavi u kojoj zive ,temelj Evropske Konvencije o LJudskim Pravima?Sam naziv ostali je diskriminirajuci!
Martin Raguž Rasima Kadića stari drug-istu školu završili ublehaško virtualnu soc realizma