Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tradicionalna maskota Republikanaca je slon. U Hercegovini je to kenja.
Što ti se stranka zove Hrvatska Republikanska Stranka, što nisi samo republikanska. Ne rise matereti i ti. Evo ja bi se učlanio u tu vašu stranku ali nisam Hrvat, šta ćemo sad. Iako želim dobro Hrvatima kao i svim građanima BiH ali u startu me eliminišete nazivom stranke.
HRS - Hadezeovci za koje nije bilo mjesta u matičnoj stranci za uhljebljivanje pa glume da su malo drugačiji...
Bosnjaci nisu znali prepoznati par momenata u zivotu; 1. Kada su ima Austrijanci nudili ukidanje kmetskog odnosa nisu htjeli , bili su arogantni i na kraju su popushili agrarnu refomu 2. Poslije rata 90e Bosnjaci su se trebali kreti u pravdu i graditi sudove a ne radi par porodica u Sarajevu da one mogu krasti pomagati rusiteljima BiH da te sudove unistavaju
bojim se kako su prosli nekadasnji begovi da cemo mi radi politike kriminalno nacionalisticke SDA izgubiti BiH
Lik je 100% upravu, zato treba ici odavde!