Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije majka sina klela što se kock'o, već što se vadio.
Ovaj Raguz gori od Kordica. Sramoto ljudska. Sta ces ti o SDA pricat podguzna muho Coviceva. I jos ti pravdanje da je vrijedilo odsluziti kaznu koju su drugi zasluzili... Gore odbrane nije bilo u historiji, goreg pokusaja da se govno prikaze kao da je parfem nije bilo... Ovime si za vijeke vijekova rekao sta vi mislite i sta bi opet ponovili... Pu
Nije majka u BiH rodila izdajnike kao što su Nikšić, Konaković i Forto. Sjeme im se zatrlo i loza im uvehla izdajnička.
Nemoj ti nama prevodit sa hrvatskog na bosanski šta je pisac htio da kaže znamo mi dobro a i razumjeli smo poruku. Znači ponovio bi Ahmiće bez ikakve grižnje savjesti.
Smece hustasko fasisticko isti ste svi samo vam je mrznja prema muslimanima zajednicka i sa istoka i sa zapada zajedno sa ovim modernim abdicevcima iz trojke
I ovaj je gnjida sugava
majku vam vasu proustaskuuuu, kad dodje vakaat !!!
Treba i ovog izudarat ko i Kordića, bez milosti
Vidi ga ba ...ne treba dalje
Pa bilo bi upitno da li bi ovako objasnjenje moglo proci kod djece u obdanistu.
Ovi me zaaluzuju da zive u ovoj drzavi a ne da bude na funkciji….. stam ga bilo…
I ovaj se izgleda fura na kolektivnu svijest, eto fašista se i žrtvovao za druge, znači ima ih još kao i on.
Dobices i ti po piksni celava necisti
HAHAHAHHAHAHAHAH Predsjednik ultra-desničarske hrvatske stranke, priča o "suživotu" i kako je SDA kriva za sve što se desilo presuđenom ratnom zločincu Kordiću. Pa ovo je stvarno cirkus od države, ovo je u stvari prčija zapadnih ambasadora.
ovo je ismijavanje zrtava, sreca vasa pa se potpisa dejton i jedni i drugi letili bi iz bih
Da ima nekakvog smisla to sto Raguz kaze, pa hade de, ali stvarno to nema nikakvog smisla... Jadno, vrlo jadno... I niko iz "stozera" da se obrati? Svi "legitimni" se slazu sa Kordicem?
Nije da je neka satisfakcija al nazad ce na robiju pa nek se kako ona oblajhana rrce rehabilituje jos jer mu u javnom prostoru nije mjesto.
Muslimani su odavno izgubili svaki kompas.
juce prosao hercegovinom,,,mogu vam reci lijepo gdje nema zelenih isto kao i kod nas🙃