Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raguz sve dok cimentirate genocidistan i micemo tako isto federaciju pa kome dosadi,uz pomoc arapskih zemalja Turske i dijaspore bosnjaci mogu zivjet ovako jos 1000 godina samo moze bit bolje a vama hrvaska nek salje pomoc dok joj ne dosadi i odhebe vas,raguz genocidistan nemoze opstat da vam bude jasno kad svatite vi hercegovci tek ce nam onda biti svima bolje pa cak i pravoslavcima bosanskim koji sebe nazivaju srbima anjih srbijanci bosancima bas isto kao i vas hvrvati.
.....pravo proeuropsko razmišljanje...........i onda se netko čudi što ga neće europa..........
Conte 02 a jeli proevropski otic u BL na slavu neke sumske koja je nastala na genocidu smijat se zrtvama u lice kao sto rade hercegovacki zvanicnici koji zastupaju katolike-hrvate u BIH,ne odrzavaju srbi genocidistan nego hrvati sa klikom covica cetnika veci je cetnik covic od dodika dodik je cetnik po zanimanju a covic je iz ideologije,samo mi nemoj rec aliaj je potpiso Deyton ,pa sto ga vi niste odbili zajedno smo usli u odbranu od velikosrpske agresije da bi skinuli srpski jaram sa Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
T3ZvIGplIGtvZC4gS28gZ2EgZGXFoWlmcnVqZSB6bmF0IMSHZSBkYSDFvmVsaW0gZGEgdXNwb3N0YXZpbSBrb211bmlrYWNpanUgc2EgbGp1ZHNrb20gcmFzb20uIE1vaiBwbGFuZXQgamUgdWRhbGplbiA0NDUgbWlsaW9uYSBzdmpldGxvc25paCBnb2RpbmEgb2QgdmHFoWVnLiBOYWRhbSBzZSBkYSDEh2V0ZSB1c3BpamV0aSwgxb5lbGltIGRhIGJ1ZGVtbyBwcmlqYXRlbGppLg== Base64 decoder